"Їх четверо. Усі молоді. Пройшли Майдан": Блогер про ще один брудний судовий процес щодо добровольців

На Майдані активісти перебували у так званій сотні Святослава.

Добровольці АТО. Фото:http://blogs.lb.ua/

"Поки Генпрокуратура займається пінг-понгом у справі про ‪вбивство Бузини, то передаючи її на "дорозслідування" в регіони, то повертаючи собі, маю нагадати усім вчергове про ще один брудний судовий процес щодо добровольців." Про це пише Сергій Бондар у блозі LB.UA, інформують Патріоти України.

Їх четверо. Усі молоді. Але бувалі. Усі в СІЗО. У Львівському СІЗО. Вже рік. Усі пройшли Майдан. Ногами пройшли. Руками. Бруківкою. І не дали багатьом мерзотникам пройти Антимайдан.

Вовчик. Киянин. Ультрас Динамо. На Майдані був у нашій сотні Святослава. Тихий і врівноважений. Майже непомітний. Познайомились з ним, коли тітушки намагались розібрати барикади Майдану зі сторони ЦУМу. За короткі хвилини не змовляючись по черзі уклали з ним п'ятьох негідників. Кого встигли наздогнати.

Георгіївські стрічки тоді лиш набирали популярність у якості символіки на всіх антиукраїнських виступах. І стали нашими з Вовчиком першими спільними трофеями. Зацінив його не лише по рішучості і затятості, а і по ще одному характерному випадку. Коли у бійці з мене зірвали маску, Вовчик зняв з себе свою і віддав мені. "На, тобі потрібніше".

Тоді моє обличчя було не настільки публічним як зараз, але ідентифікувати мене можна було значно простіше, ніж більшість з бунтуючого загалу в той день. І хоч усі ми тоді перебували під загрозою тривалих термінів за сам факт виходу на Майдан, все ж додаткового приводу для переслідувань ніхто щодо себе давати не хотів.

Про решту хлопців розповідатиму у подальших публікаціях.

Всіх їх об'єднували переконання і жага справедливості. Всі вони відвоювали на позиціях ОУН у Пісках. У відпустку вирушили у Львів на запрошення побратимів. В перший же вечір на площі Ринок потрапили в халепу. Були спровоковані компанією, як пізніше виявилось, - силовиків і львівських чиновників. Сталася бійка. Порушено кримінальну справу, по якій усіх чотирьох і було затримано. Процесуальних та суттєвих порушень у справі безліч. Загалом як і в усіх справах, що бездарно шиються на добровольців. Був би привід.

Ситуація з побутової переросла у політичну. І лиш громадським тиском тут вдасться домогтись свободи для хлопців. Суд відбуватиметься у приміщенні у Галицького районного суду Львова у цю п'ятницю, дев'ятнадцятого лютого об 11.30.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...