Юлія Марушевська звинуватила керівництво Фіскальної служби у "кришуванні" корупції та спротиві реформам у Одеському порту

Чиновники навмисно затягують кожне питання проведення реформ і відсторонення корупціонерів.

Юлія Марушевська. Фото: patriot-news.info.

"Свавілля та саботаж, який влаштовує Управління внутрішньої безпеки‪ ‎ДФС‬ (ВБ), виходить за будь-які рамки. За півроку мого керівництва на Одеській митниці ВБ не затримало жодного корупціонера, не розкрила жодної вагомої справи та не вигнало жодного корумпованого працівника митниці", - написала Юлія Марушевська на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Попри таку “нульову” статистику на Одеській митниці, ВБ систематично зупиняє всі спроби звільнити реальних порушників. Так, сьогодні ВБ не погодило звільнення начальника управління інфраструктури Одеської митниці, незважаючи на виявлені численні порушення. Чиновники ВБ навмисно затягують кожне питання проведення реформ і відсторонення людей. А це гальмує процес впровадження змін на Одеській митниці.

Крім того, представники ВБ, в особистих розмовах з нашою командою, відкрито заявляють, що їх не влаштовує прозорий і автоматизований порядок вибору місця зберігання товарів шляхом проведення лототрону. Вони про це вказали в акті перевірки Одеської митниці. При цьому це управління просить переміщати товари виключно на склад компанії “Роял Трейд Імпекс”. Інтереси компанії, згідно з депутатським запитом Ірини Луценко, лобіює особисто глава Головного Управління ВБ Юрій Шеремет.

ВБ також регулярно відправляє на митницю так звані “орієнтування”, де вимагає від працівників митниці безпідставно зупиняти вантажі конкретних компаній. Звісно, ми не збираємося брати участь в їхніх схемах і необґрунтовано оглядати вантажі. Тим більше, що ВБ має займатися своїми функціями, а не “наїздом” на одні компанії та лобіюванням інших.

Наголошу, що всі проекти актів перевірки та проекти доган Одеської митниці пишуться в кабінеті Юрія Шеремети. Така серйозна увага свідчить лише про те, що система організовано перешкоджає руйнуванню “налагоджених” схем і порядків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти просунулися на Донбасі та на півдні, ворог увірвався в ще один населений пункт, - карта DeepState

четвер, 2 травень 2024, 9:23

Аналітики повідомляють про просування окупантів в Урожайному, а також на Авдіївському напрямку після захоплення двох населених пунктів. За даними Генштабу, на зазначеній ділянці фронту минулої доби відбили 39 атак. . Збройні сили Російської Федерації ...

Народні прикмети на 2 травня: Що забороняється, а що заохочується на день пам'яті Бориса та Гліба

четвер, 2 травень 2024, 7:05

Православна церква України 2 травня за новим стилем вшановує пам'ять Олександрійського архієпископа Афанасія Великого, а також відзначає перенесення мощей благовірних князів Бориса і Гліба, перших канонізованих святих Русі-України, до нового храму сина...