"К еб*ни матери. Герои, с*ка, х*ровы", - професор Лебединський запропонував "великому полководцю" Путіну особисто повоювати на Донбасі

Музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський), який емігрував з Росії, запропонував президенту РФ Володимиру Путіну не сидіти в Кремлі, а йти воювати разом зі своїми військовими на Донбас.

Олексій Лебединський. Фото: ЖЖ.

Про це Лебединський написав на своїй сторінці в соцмережі Facebook, передають Патріоти України.

"Великие полководцы, короли и императоры, в том числе и завоеватели, шли в бой впереди, ведя за собой свое войско, показывая пример смелости и отваги. Если Путин и Шойгу воюют в Сирии и Украине (Родину защищают? Ни разу не похоже), пусть покажут себя на передовой.

А мы сзади поставим заградотряд — как в те самые "светлые" времена, в которые они тянут народ. И дадим им одну винтовку на двоих, как в те же "светлые времена" делали с юнцами, только закончившими школу, бросая их пушечным мясом на немецкие танки с криками "за Родину, за Сталина", — пише музикант.

"Пусть сами бросаются на братьев наших украинцев или на совсем чужих нам арабов в далекой Сирии, и пусть там и полягут к еб*ни матери. Герои, с*ка, х*ровы", - додав Лебединський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розгром командного пункту в Бахмуті: Українські військові ліквідували топокупанта (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 13:07

У Росії почали визнавати втрати офіцерського складу внаслідок руйнівного удару ЗСУ по командному пункті окупантів у захопленому Бахмуті Донецької області, зазначають Патріоти України. Як повідомив офіцер ЗСУ, військовий блогер, який відстежує втрати РФ...

"Небесна благодать зійде на воїнів": У сторічному пророцтві старця Ігнатія знайшли слова про перемогу України

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:55

Пророцтво старця Ігнатія було зроблено сто років тому, але саме зараз його слова про долю України стали дуже важливими - він напророкував перемогу Україні. Про це йдеться у відеоролику на Youtube-каналі "Український молитовник", передають Патріоти Укра...