Кабмін Гройсмана дав добро: Незабаром з'явиться "чорний список" громадян України

​Кабінет міністрів підтримав створення Єдиного реєстру засуджених і осіб, взятих під варту.

Відповідне рішення було прийняте на засіданні уряду 6 вересня, повідомляють Патріоти України з посиланням на "Українські новини". Утримувачем реєстру визначили Міністерство юстиції.

Йому доручили забезпечити розробку і супровід програмного забезпечення реєстру, затвердити порядок формування та ведення реєстру, а також забезпечити внесення в нього актуальних і архівних даних з 2010 року.

Як повідомляється, передбачено, що вартість створення реєстру складе 20 мільйонів гривень.

З них 7 мільйонів гривень витратять на серверне та мережеве обладнання, 12,5 мільйона гривень – на програмне забезпечення "Єдиний реєстр засуджених і осіб, узятих під варту" і 500 тисяч гривень – на комплексну систему захисту інформації. Планується, що витрати на створення реєстру повинні фінансуватись за рахунок ДП "Національні інформаційні системи".

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Гуманизм привел к массовой бойне": Пропагандист Кремля пожалкував, що по Донбасу не вдарили ядерною зброєю

четвер, 25 квітень 2024, 19:42

Російський пропагандист вважає, що давно треба було завдати ядерного удару по Україні. Мовляв, тоді б "усього цього не було". Про це пише журналіст Денис Казанський у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. Йдеться про Z-блогера Владислава ...

Потрібний перекладач

четвер, 25 квітень 2024, 14:21

Пояснити б їм це… Бо парламентськими методами доходить надто повільно