Капрал авіації на власному весіллі до сліз розчулила свою нову родину (фото)

Американський морський піхотинець Джошуа Ньювілл і його подруга, капрал авіації Емілі Ліхан, вирішили узаконити свої стосунки. Емілі підготувала особливу промову для Гейджа - сина Ньювілла від першого шлюбу, чим зворушила батька і сина до сліз.

Після традиційних обрядів, клятв і обміну обручками молода дружина, попросила слово. Взявши мікрофон, вона зачитала звернення до 4-річного Гейджа, для якого офіційно стала матір'ю, повідомляють Патріоти України.

"Я хочу, щоб ти був в безпеці, але доклав усіх зусиль, аби стати хорошою людиною. Сподіваюся, ти скоро зрозумієш, який ти особливий хлопчик. Ти такий розумний, гарний і добрий, ти допоміг мені стати тою, якою я є сьогодні. І хай не я дала тобі дар життя, але життя зробило мені подарунок. Це ти", - сказала Емілі.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...

РФ нещадно б'є по Харкову й Одесі, тому що для Кремля харків'яни й одесити – це "зрадники", - Леонід Невзлін

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:00

"Постійні терористичні удари російських військ по українських містах – це частина стратегії, яку у Кремлі називають "створенням санітарної зони". Насправді це стратегія вигнання українців з тих територій, претензію на які Путін оголосив ще у своїй "кри...