​Карма: У столичному Будинку профспілок горить злощасне кафе (відео)

Увечері 8 грудня виникла пожежа у ресторані L'Kafa, поява котрого у Будинку профспілок багато українців розцінило як наругу над загиблими на Майдані.

Про подію у Facebook повідомив народний депутат Дмитро Лінько та комбат , батальйону «Свята Марiя», зазначають Патріоти України.

"Не варто було відкривати такі заклади і танцювати в Будинку профспілок, де згоріли наші Герої. От тепер кара Божа і настигла", - написав депутат.

Офіційних повідомлень з боку Державної служби з надзвичайних ситуацій поки що не надходило. Нагадаємо, 11 листопада з'явилась інформація, що у будівлі, яка горіла під час Революції Гідності, відкривається кафе-караоке. Було встановлено відповідну вивіску, а в Мережі розмістили запрошення на відкриття та зображення інтер'єру закладу. Після сюжету ТСН до будівлі прийшли народні депутати з вимогою закрити заклад та надати пояснень, хто дав дозвіл на відкриття розважального закладу у будинку.

КМДА заявила, що закрити заклад не може, адже будівлею володіє Міська раді профспілок, проте у міськадміністрації посприяли тому, аби вивіску з будівлі зняли. Як з'ясувалось, її розміщення не було узгоджене з "Київрекламою". У раді профспілок коментувати відкриття кафе відмовились, як і відмовились представники мережі L'Kafa.

На бул.Лесі Українки горить L'Kafa. Не варто було відкривати такі заклади і танцювати в будинку профспілок, де згоріли наші Герої. От тепер кара Божа і настигла.

Posted by Dmytro Linko on 8 грудня 2015 р.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Попереду неймовірне приниження Путіна: Експерт назвав очікувану дату знищення Кримського мосту

неділя, 5 травень 2024, 9:28

Про те, що одному з головних символів звитяги кремлівського тирана наближається кінець, натякають не лише військові, палка на сенсації преса, а й навіть стримані зазвичай дипломати. Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман в...

Народні прикмети на 5 травня. З'їжте сирої цибулі. Кому не можна стригти волосся і нігті

неділя, 5 травень 2024, 7:05

Православна церква України вшановує пам'ять великомучениці Ірини та ікони Богоматері "Невипивана чаша". За старим стилем у свято сьогодні вшановують євангеліста Луку, одного з 70 апостолів, учня апостола Павла. . 5 травня наші предки займалися посівам...