"Кажуть, я пішов до коханки...": Антін Мухарський розповів про своє розлучення

​Як вже тільки не пообзивали мою кохану дружину Лізу всілякі чорнороті тітки. А вона, знай собі сміється: "Боже, як вони заздрять нашому щастю".

Фото: uainfo.orgА й дійсно - нам нема чого ховати, бо я не "стрибав ні до кого в ліжко" і не кидав напризволяще "матір-героїню". А зовсім навіть навпаки, це "матір-героїня" заявила на всю країну у журналі VIVA, що "їй соромно мати такого чоловіка - націонал-фашиста, бандерівця. І взагалі вона вважає розлучення - найкращим виходом із ситуації", передають розповідь артиста Патріоти України з посиланням на Нескучные новости.

Дійсно, з появою в 2012 році в моєму житті Ореста Лютого з його радикальним проектом "Лагідна та сувора українізація" наші родинні стосунки дали тріщину, й ми через постійні сварки вирішили пожити окремо.

Олії у вогонь підливали "закляті подруги" типу Олі Сумської, Тані Нєдєльської, Наталі Окунської і Томи Неліпи - "Снєжа, он сошел с ума! От вас отвєрнутся всє нормальниє люді! Гдє ви дєньгі будєтє зарабативать?" До травлі підключилася вся проросійська бульварна преса і ЗМІ, що роздмухували цю істерію - "Камсамольская правда", "Сегодня" канали СТБ, 1+1 з його "Світськими хроніками", і десятки інших, не виключаючи "Українську правду" та "Лєвий бєрєг". Всі радісно пустилися в танок на моїх кістках: "Давай, мочі єго Снєжа, етого екстрєміста-радікала!".

Ледь не щотижня Сніжана давала чергове інтерв'ю чи писала черговий пасквіль. Я мовчав. Два роки мене не пускали у мій власний будинок і не давали бачитися з дітьми, "бо в папу всєлілісь дємони!" Я мовчав! Але стаття у VIVA була останньою краплею.

1 липня 2014 року я подав на розлучення. А через три місяці розпочатися стосунки з моєю Лізою. І дякую Богові за те що вона у мене є! А чорнороті тітки... Та тьху на них. Підуть в небуття, як і "Камсамольская правда".

Люблю Вас, Лізо!

Антін МУХАРСЬКИЙ

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Ганна Маляр насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян", - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:30

"Колишня заступниця міністра оборони насправді видала те, що думає українська влада про армію, мобілізованих і загалом про українських громадян, які, наче атланти, тримають все на своїх спинах", - пише журналістка Марина Данилюк-Ярмолаєва у своїй колон...

"В 90-е российская "элита" была мега жадная, ох*евшая и мерзкая по всем направлениям. А путин(-изм), - это результат ее усилий", - Іван Яковина

п’ятниця, 19 квітень 2024, 0:15

"Все российские либералы 60+ страшно возмущены фильмом ФБК об истоках путинизма. В принципе, логично: весь фильм их тыкают лицом в то, что это они (и их друзья) не просто проебали страну, а подарили ее Путину с его гопотой", - пише російський журналіст...