"Казнь в прямом эфире. МОК не допустит на Олимпиаду ни одного российского атлета, выступавшего на скомпрометированных Играх в Сочи" - журналіст

Треба розуміти, що в списку напевно чимало спортсменів, які ніякого допінгу не приймали. Але і вони відповідатимуть за колег, які проштрафилися. І за державу, що покривала порушників.

Російська збірна під час зимової Олімпіади. Ілюстрація:Новое время

"А тем временем в замке у шефа..." - пише у своєму Facebook Yevheniy Kuzmenko, передають Патріоти України, і продовжує:

"Международный олимпийский комитет (МОК) не допустил биатлониста Антона Шипулина и лыжника Сергея Устюгова к Пхенчхану-2018".

Более того, насколько я понимаю, МОК не допустит на Олимпиаду в Южную Корею ни одного российского атлета, выступавшего на скомпрометированных Играх в Сочи.

Жестко. Надо понимать, что в списке наверняка немало спортсменов, которые никакого допинга не принимали. Но и они ответят за проштрафившихся коллег. И за государство, покрывавшее нарушителей.

Причем новые имена наказанных появляются прямо сейчас. Казнь в прямом эфире. Я так понимаю – это и другим странам в назидание.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росіяни захопили два села неподалік від Авдіївки - Deep State

п’ятниця, 26 квітень 2024, 22:19

Російські окупаційні війська, що рухаються від Авдіївки, захопили села Соловйове та Семенівка в Донецькій області. Про це повідомив аналітичний проєкт Deep State, передають Патріоти України. "Кадри сьогоднішніх відео, та і наші друзі, свідчать про те, ...

У Путіна з’явився новий ресурс для мобілізації: Роман Цимбалюк розповів, звідки в РФ візьмуть "гарматне м'ясо"

п’ятниця, 26 квітень 2024, 21:51

Найближчим часом чисельність російської армії може збільшитися за рахунок жителів Оренбурзької області, яким треба заробити грошей на відновлення своїх будинків. Про це в інтерв’ю «Главкому» повідомив журналіст Роман Цимбалюк, передають Патріоти Україн...