"Кеосаян зрозумів, що Макрон гей, коли Макрон ювелірно ви...бав Путіна перед телекамерами всього світу", - російський музикант

Олексій Лебединський підкреслив, що Кеосаяну краще тепер не попадатися на очі вірменам, яких він зганьбив як націю.

Путін вирішив помститися Макрону. Фото: ВВС.

Російський опозиціонер і музикант Олексій Лебединський (Професор Лебединський), назвав російського телеведучого Тиграна Кеосаяна "ганьбою вірменського народу". Про це музикант написав на своїй сторінці у Facebook, коментуючи висловлювання Кеосаяна під час випуску гумористичної програми "Міжнародна пилорама" на телеканалі НТВ 3 червня 2017 року, передають Патріоти України.

В ефірі програми Кеосаян, обговорюючи візит глави РФ Володимира Путіна до Парижа, заявив, що президент Франції Еммануель Макррон – гей, і припустився ще низки некоректних висловлювань на адресу французького лідера.

"Коли ж Кеосаян, сором і ганьба великого вірменського народу, раптом зрозумів, що Макрон – гей? Та відразу ж після того, як Макрон ювелірно ви...бав перед телекамерами всього світу бандюгана Путіна, який піджимав колінця та нервово почісував обличчя. Проте Тигран не хоче визнавати однієї очевидної речі, що в такому разі він сам, Тигран Кеосаян, – пасивний гомосек другого сорту, тому що весь його продажний організм від жопи до мозку пронизаний х...єм Путіна, якого, як виявилося, вже їб...ть люди пристойніші", – написав Лебединський.

Музикант підкреслив, що Кеосаяну краще не попадатися на очі вірменам. "До моїх друзів вірменів краще не підходь – в...буть так, що мало не здасться. За смердючу тінь ганьби, яку ти кинув на весь вірменський народ", – підкреслив він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Крик відчаю" через українські БПЛА: У Міноборони пояснили, чому РФ створює "танки-монстри" з системами РЕБ

субота, 20 квітень 2024, 7:15

Українські ударні дрони з часом значно покращилися, тому російські засоби, які раніше працювали, виявилися неефективними. . Монструозні танки обвішані засобами радіоелектронної боротьби, про які повідомлялося останнім часом, росіяни випускають на поле...

Народні прикмети на 20 квітня. Що треба щро між чоловіком і дружиною почастішають сварки

субота, 20 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 20 квітня за новим стилем вшановує преподобного Феодора Тріхіна, преподобного Анастасія Синайського і Кіпрську ікону Богоматері. За старим стилем у свято сьогодні вшановують мученика Руфіна і мученицю Акіліну молодшу. . Наші...