"КГБ Беларуси - это просто филиал ФСБ, у них общие цели, общие интересы", - Боровой про найближчі плани Путіна

Величезна кількість людей, навіть із оточення президента РФ, роблять вигляд, що вони незалежні від Кремля. Лукашенко робить те саме.

Лукашенко тільки робить незалежний вигляд? Фото: соцмережі.

"В захвате нет никакого смысла. Беларусь находится под полным контролем - там огромное количество войск. КГБ Беларуси - это просто филиал ФСБ. Все сотрудничают с ФСБ, у них общие цели, общие интересы. Сам Лукашенко готов выполнять любое задание, любую пакость", - написав російський політик Костянтин Боровой на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжив:

"Кокетничает, делает вид, что у него есть свободолюбивые взгляды - ну, так огромное количество людей там в России из окружения Путина делают вид, что они независимы от Кремля, у них собственные взгляды. Но это не повод захватывать Беларусь только для того, чтобы отвлечь внимание.

Сейчас Кремль, окружение Путина очень рационально. Это дорогая акция, бессмысленно это делать. Значительно проще создать какую-то виртуальную ситуацию. Они думают об этом. Подсказывать я им не хочу.

Беларусь - это не тот случай, когда нужно предпринимать какие-то дорогие усилия для того, чтобы создать информационный повод или повод для обсуждения".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Скоро корабли будут уничтожаться здесь": Партизани розвідали військово-морську базу РФ у Новоросійську

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:17

Партизанський рух "Атеш" провів розвідку військово-морської бази Чорноморського флоту Росії в Новоросійську. Туди РФ перемістила більшість своїх суден з Криму. Про це пише "Атеш" у своєму Телеграм-каналі, передають Патріоти України. "Під час розвідки б...

Відома ведуча та співачка розповіла, як жила разом зі Святославом Вакарчуком

п’ятниця, 19 квітень 2024, 13:05

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник поділилася, з ким з шоубізнесу у неї склалися чудові стосунки. В інтерв'ю для YouTube-проєкту ТСН.ua "Наодинці" радіоведуча пригадала, як на початку кар'єри Святослав Вакарчук і гурт "Океан Ельзи" ділили з ...