Хіти тижня. "Бойові штики" президента: У мережі з'явилися фото з кримінального минулого депутата з БПП

У мережі з'явилися фотографії з кримінального минулого народного депутата Максима Єфімова із фракції Блок Петра Порошенка.

На фото Максим Єфімов на робочому місці в залі Верховної Ради

У 2007 році Єфімов був депутатом міськради в Краматорську за списками "Партії Регіонів", а 2 серпня 2014 роки перед стартом передвиборчої кампанії в парламент показово виходить з Партії Регіонів і приєднується до "Партії розвитку України", передають Патріоти України з посиланням на Інформатор.

Максим Єфімов обраний народним депутатом на парламентських виборах в 2014 році самовисуванцем по виборчому округу № 48 в Донецькій області. У Верховній Раді Єфімов входить в Блок Петра Порошенка.

Історія його діяльності починається з 90-х років, коли в Україні процвітали кримінальні угруповання, які ближче до 2000-х років почали переходити в сферу бізнесу.

Так і в Краматорську Донецької області, в 1993 році в місті місцеві жителі Білецький та Шпортюк створили організовану злочинну групу, яка стала іменувати себе «17-та дільниця».

Згодом угрупованням керували Яковенко (кличка Єгор, убитий в 1996 році) і Єрмаков (Єрмак, убитий в 1998 році). Вони ж привели в «17-ту дільницю» колишнього працівника міліції Костянтина Яворівського та приватного підприємця Олександра Рибака, який був необхідний для легалізації частини «брудних» грошей.

Якщо дивитися на фотографію зліва направо, то перший "Яворівський", другий "Герман", третій "Беззапонний", четвертий "Єрмак"

За інформацією в мережі, народний депутат Максим Єфімов (на фото другий зліва) почав свою професійну діяльність завдяки батькові - першому комерсанту в Краматорську Віктору Єфімова і бандитам з "17-ї дільниці".

Зліва на фотографії Сергій Дубовой, він же - "Дубик". Який змінив Безсонного на посаді генерального директора Краматорського АТП 11410. Справа на фото "Герман", який відбуває довічне ув'язнення.

На цій фотографії "Дубик", "Герман" і "Сивий". Людина на фото в червоній футболці з автоматом в руках - Сергій Дубовой, виходець з бандитського угруповання "17-а дільниця".

На цій фотографії зліва - діючий народний депутат від Блоку Порошенко Максим Єфімов та його соратник, чинний керівник Краматорського АТП Сергій Дубовой.

Народний депутат Максим Єфімов згідно електронної декларації потрапив до п'ятірки лідерів в парламенті за кількістю офшорів.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...