Хіти тижня. "Я устал, я ухожу": Чеченці щось знають про плани скорого відходу Путіна

Президент РФ може зійти з передвиборної дистанції і назвати наступника, а вибори перенесуть у зв'язку з відставкою діючого глави держави.​

Ахмед Закаєв. Фото: скріншот з відео.

Російські пропагандисти намагаються довести світові, що вибори в РФ є конкурентними, хоча голоси на виборах "вже пораховані" заявив чеченський політик у вигнанні Ахмед Закаєв в інтерв'ю Sotnik-TV, передають Патріоти України.

"Единственная проблема заключается в том, что еще не договорились с американцами. И здесь самая большая интрига в так называемой предвыборной кампании в России. Пока не ясно, какие договоренности у сегодняшних кремлевских сидельцев имеются с Западом... Это самое интересное. И это мы должны скоро узнать", – розповів він.

На думку політика, в результаті президент РФ Володимир Путін може зійти з передвиборної дистанції і назвати наступника, а вибори перенесуть у зв'язку з відставкою діючого глави держави. "Первый вариант договоренности, что Путин сходит, не доходя до конца так называемых выборов... Или есть вариант, что Путин пройдет до конца и его как бы изберут. В последующем он повторит прием Бориса Ельцина. Назначит премьер-министра, объявив его исполняющим обязанности. Или по состоянию здоровья, или по какой-то другой причине он может уйти в отставку. Я думаю эти два варианта обсуждаются сегодня посланцами Путина в США, это Коробов (руководитель Главного управления разведки Генштаба Вооруженных сил России Игорь Коробов.ред.), Нарышкин (директор Службы внешней разведки России Сергей Нарышкин.ред.) и Бортников (директор Федеральной службы безопасности России Александр Бортников.ред.)", – пояснив Закаєв.

Політик пояснив, що саме з цими переговорами пов'язано зникнення Путіна з публічного простору. "Что окружение и Путин пытаются договориться с США, у меня нет никаких сомнений. Потому что все что награблено за эти 20 лет правления Путина, поставлено под большой риск. Поэтому они пытаются спасти свое положение и свое богатство", – резюмував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Через антивоєнний значок: У Росії "герой СВО" погрожував застрелити перехожого (відео)

четвер, 25 квітень 2024, 13:43

Російські воєнні злочинці, які повертаються додому з війни проти України, продовжують тероризувати вже власних співгромадян. Так, у місті Іваново один із так званих «героїв СВО» влаштував місцевому жителю справжній допит під дулом пістолета, погрожуючи...

Україна отримає точку опори: Майстер китайської метафізики назвав рік закінчення війни в Україні

четвер, 25 квітень 2024, 12:43

Астролог і метафізик Давид Векуа передбачає, що війна в Україні може закінчитися вже скоро – він називає період з січня по лютий 2025 року, тоді варто очікувати важливих політичних рішень. Про це у відео для Youtube-каналу "Мій світ" розповів майстер к...