Хіти тижня. Крім війни на Донбасі, існує ще одна загроза, яка може розірвати Україну, - Дмитро Ярош

Війна на Донбасі є першим і найбільшим викликом. Окрім того, зберігається загроза широкомасштабної війни, тож Україні треба бути готовою.

Дмитро Ярош. Фото: yarosh.lviv.ua.

Депутат Дмитро Ярош назвав найбільші виклики, які стоять перед Україною окрім війни на Донбасі. Про це розповів командувач "Української добровольчої армії" в інтерв'ю "Апострофу", передають Патріоти України.

За словами Дмитра Яроша, війна на сході України є першим і найбільшим викликом. Окрім того, зберігається загроза широкомасштабної війни, тож Україні треба бути готовою. "Переживаю, що нерішучість, м’якотілість нашого політичного керівництва може призвести, наприклад, до імплементації тих самих Мінських домовленостей. А це – одна з найбільших загроз для існування держави, окрім війни, окрім безпосередньо військових дій. Бо ввести оцей антидержавний, по суті, масив, частину "вати" в структури влади і зробити решту, що передбачено Мінськими угодами, всі ці особливі статуси і так далі означає – закласти міну, яка розірве державу", – пояснив політик.

Він переконаний, що якщо так званих представників "ЛДНР" допустять офіційно до влади – це почне "качати ситуацію всередині держави і вона знову вибухне". Я дуже сподіваюсь на те, що у політичного керівництва держави вистачить здорового глузду того не робити. Тобто в "Мінськ" можна бавитись. Можна говорити, мовляв: "так, колись ми імплементуємо" – щоб відтягнути час, як я бачу", – додав Ярош.

За його словами, такими діями можна буде виграти час, щоб зміцнити обороноздатність України, а потім ефективно зачистити бойовиків.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Залишили без інтернету та зв’язку: Фахівці ГУР Міноборони здійснюють масштабну кібератаку на Татарстан, - ЗМІ

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:44

Фахівці Головного управління розвідки Міноборони України у п’ятницю, 3 травня, здійснюють масштабну кібератаку на інтернет-провайдерів та операторів мобільного зв’язку в Татарстані. Про це NV повідомили джерела у спецслужбах, передають Патріоти України...

Народні прикмети на 3 травня

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:05

3 травня за новим церковним календарем згадують мучеників Тимофія і Мавру, а також відзначають день пам'яті ікони Божої Матері Успіння Києво-Печерська. Цього ж року на 3 травня випала Велика п'ятниця Страсного тижня. Про традиції та прикмети 3 травня, ...