Хіти тижня. На нього Х...йло може дивитися "свысока": Ким Кремль може замінити Гундяєва й чому (фото)

На відміну від сотень інших високих чинів імперії він справді любить Путіна й має його за благо для Росії.

Путін із митрополитом Тихоном (Шевкуновим). Фото: Фейсбук.

"Путін у Псково-Печерському монастирі розмовляє з митрополитом Тихоном (Шевкуновим), якого не без підстав називають тим, ким Кремль може замінити нинішнього главу РПЦ", - пише речник УПЦ КП Євстратій Зоря на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:

"І не лише тому, що м. Тихон справді вірить у "руский мір" і щиро протистоїть "безбожному Заходові" (на відміну від п. Кирила, який Захід насправді любить, а "рускім міром" послуговується лише як технологією для поширення своєї влади).

І не тому тільки, що Тихон багато років був очільником монастиря на Лубянці, поруч із Путіновою alma mater – комплексом КГБ-ФСБ, і тому часто іменується путінським духівником.

І навіть не тому, що на відміну від сотень інших високих чинів імперії він справді любить Путіна й має його за благо для Росії. Все це так. Але є ще ірраціональна річ. На нього Путін може дивитися "свысока".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

У Британії розгорівся ядерний скандал через витік важливої інформації, - Financial Times

п’ятниця, 29 березень 2024, 13:29

Британське Агентство з ядерного регулювання (ONR) подало до суду на оператора атомного комплексу Sellafield Ltd через виявлені порушення у сфері IT. Йдеться про небезпечний ядерний об'єкт, де зберігаються найбільші у світі запаси плутонію. Про це пише ...

Місцевим Соловйов вже порадив "не нити": Російські літаки "скинули" на Бєлгородську область понад 10 авіабомб ФАБ-500

п’ятниця, 29 березень 2024, 12:12

У Бєлгородській області знову неспокійно – російські літаки "скинули" на населені пункти понад десять авіабомб ФАБ-500. Про це повідомляють у Telegram-каналі "Astra", передають Патріоти України. Так, одну з авіабомб ФАБ-500 виявили у районі села Бессон...