Хіти тижня. "Вернусь в Москву. На первом же "Абрамсе", который будет идти по Тверской, в люке, под флагом НАТО, буду торчать я", - Бабченко

В майбутньому росіяни забудуть про Крим, будуть кидати американським визволителям квіти і просити гуманітарну тушкованку.

Аркадій Бабченко. Фото:http://pl.com.ua

У майбутньому, коли Росію звільнять війська НАТО, громадяни РФ будуть говорити, що в душі завжди були проти президента Володимира Путіна. Таку думку в Facebook висловив російський журналіст Аркадій Бабченко, передають Патріоти України.

"Я обязательно вернусь в Москву. Есть у меня там еще одно дельце. На первом же "Абрамсе", который будет идти по Тверской, в люке, под флагом НАТО, буду торчать я.

А благодарные россияне, забыв про Крым, будут кидать освободителям цветы и, опуская глаза, просить гуманитарной тушенки. И пинать ногами памятник Путину, говоря, что они не знали и в душе всегда были против. Запомните этот твит.", - написав він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...