Хіти тижня. Війна на Донбасі буде стихати, а до наступних виборів у 2018 Путін не дотягне, - астролог

Згідно з астрологічним прогнозом економічне процвітання України розпочнеться з 2025 року.

Влад Росс. Фото:КП в Украине

Майбутнє нашої країни хвилює більшість українців. Факти ICTV поговорили з астрологом Владом Россом, щоб з'ясувати, що віщують зірки, передають Патріоти України.

За прогнозами астролога, у 2025 році розпочнеться процвітання України, війна на Донбасі повинна остаточно затихнути в 2019-му, а змова проти президента Росії, можливо, дозріла вже в серпні 2017 року.

На що очікувати у 2017-му?

– Зараз ми бачимо перехідний період. З точки зору зірок, йде якась загостреність, можна очікувати на смуту в парламенті. Ймовірно, що тема дострокових виборів у Верховну Раду знову актуалізується.

До кінця вересня – “сонний” період. У парламенті активність “завирує” у листопаді, а в березні ситуація перейде в вогненебезпечну фазу.

Прогноз на майбутні 5 років

– По-перше, буде знаменне з’єднання найбільших планет у Сонячній системі (таке буває дуже рідко). Це відбудеться в грудні 2020 року. І з цього моменту фактично до 2021-го, Україна все-таки почне розвиватися пришвидшеними економічними темпами.

З’являться справді нові фінансові можливості, поворотні ситуації. Зараз Порошенко стабілізує ситуацію, а в майбутньому настане розвиток. На той час посада президента буде не такою важливою, як посада прем’єр-міністра.

Україна пов’язана з Тільцем – це знак фінансів, грошей. Тому нашій країні навіть не треба вигадувати якусь особливу ідеологію. Нам пророчиться процвітання. Тому єдина ідеологія для України – це, щоб всі українці були в достатку.

Крим?

– Півострів ніколи не буде суто українським. Криму уготована доля території з подвійним або потрійним правлінням.

Донбас?

– Восени 2017-го все повинно вирішитися: або повне перемир’я, або війна – одне з двох. Для мене було знаковим призначення переговорів між головним сірим кардиналом Росії Владиславом Сурковим і американським представником Куртом Волкером з приводу України саме у день сонячного затемнення, 21 серпня.

Це означає кардинальну зміну ситуації на Донбасі. Думаю, в сприятливу сторону, швидше за все.

Україна до 2021 року

Війна на Донбасі буде стихати. Я не бачу взагалі ніяких військових дій на Донбасі після 2019 року.

Це все пов’язано з тим, що Плутон проходить по асценденту України. І він повністю йде від асценденту України (це головна точка гороскопу нашої країни); Плутон – це повільна планета, у якої коло навколо Сонця триває 248 років.

Найбільш точна фаза – лютий 2014 року, коли Революція Гідності була в розпалі. І повністю Плутон покине цю точку в 2019 році. Коли це станеться – критична ситуація в Україні зміниться.

До речі, проходження Плутону по асценденту США призвело до трагедії з вежами-близнюками 11 вересня 2001 року.

Саме через це така несподівано катастрофічна ситуація вибухнула в Україні. Коли ніхто не чекав, що мирні протести приведуть до такої плачевної ситуації.

Україна і Росія: що далі?

– Ми будемо рівноправними партнерами. Особливо після 2021 року та 2024 року (коли Юпітер увійде в знак Тільця), коли почнуться розмови про вступ України у Євросоюз.

З 2025 року будуть шалені інвестиції в нашу країну, очікується масове повернення на батьківщину українців, які виїхали для ведення бізнесу.

У Тільцівської країни, як Україна, не буває такого: раз, і все вийшло. Україна надто повільно запрягає, але швидко скаче. Після 2025 року українці дуже швидко поскачуть саме у фінансовому плані.

Тоді буде входження Плутона у Водолій. А Плутон – це великі можливості, фінансові інвестиції. Водолій є для Тельця знаком влади і піднесення. Тому Україна саме тоді почне своє героїчне піднесення – у 2025 році. Втім, процес підготовки розпочнеться з 2021-го.

Навальний замість Путіна

– Олексій Навальний – наступний президент Росії. Так, може бути якийсь інший лідер на час перехідного періоду у Росії після Путіна, але президентом буде Навальний, однозначно.

Тільки у Навальному я побачив політика, який буде вести Росію до відлиги. Нагадаю, що всі роки Верблюда віщували зміни в Росії у березні – кожні 32 роки . Але вони не відбувалися одномоментно. 32 роки тому, в березні 1985-го, Горбачов відразу не оголосив про демократію і перебудову, він просто став президентом.

А тут, у березні 2017-го, народ Росії своєю активністю під час протестів фактично обрав Олексія Навального лідером.

А як же Путін?

– Затемнення в серпні – знакове для Путіна. Можливо, вже дозріла змова. Її реалізація, швидше за все, планується на листопад. Тоді можливі масові протести і навіть революція.

У карті Путіна Марс сходиться з Сатурном – це велике нещастя.

Якщо вірити зіркам, до наступних виборів у 2018 році Путін не дотягне. Він прийшов до влади як наступник у 1999-му під час затемнення саросу. Сароський цикл, коли відбувається затемнення, триває 18 років.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Польща пробила дно! Ракеті РФ дозволили поцілити в Україну. Нова заява сусідів просто здивувала - Снєгирьов

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:15

Варшава заявила, що 24 березня сталося порушення повітряного простору Польщі однією з ракет, запущених Росією. За даними польських військових, об’єкт увійшов у польський простір поблизу Осердова (Люблінське воєводство) і пробув там 39 секунд. Це вже не...

Народні прикмети на 29 березня: Печіть граків з тіста. Що варто зробити для благополуччя в родині

п’ятниця, 29 березень 2024, 7:05

Православна церква України 29 березня за новим стилем вшановує пам'ять мученика Марка Арефусійського, преподобного Іона Пустельника і святого Євстахія Віфінійського. За старим стилем у цей день згадують мученика Савіна. . 29 березня наші предки шанув...