Хіти тижня. Все, що треба знати про квоти на радіо: Мережу обурив мовний прецедент на FM-радіостанції

Український поет і композитор Костянтин Гнатенко розповів про прецедент на вітчизняній радіостанції, який викликав у мережі хвилю обурення.

Костянтин Гнатенко

Історією він поділився на особистій сторінці в Facebook, передають Патріоти України.

"Сьогодні, знайомий співак, приніс на одну FM україномовну пісню про любов, редактори сказали, що з радістю візьмуть її в ротацію, бо вона їхній "формат", але все вирішує шеф... тепер увага: шеф виявився не таким романтичним, як його підлеглі й назвав ціну ефірів - $3 000, зрештою, зійшлися на 1 000! Коли прощались, шеф запитав: "А что-то на русском языке такое же есть?" От він, справжній український пи*дець", - написав Гнатенко.

Підписники поета відреагували з критикою та обуреннями.

"Який жах! А можна цього шефа вигнати геть?", "А що за станція? З часом ми завітаємо з активістами туди! Та і за бабки також той уб**док відповість!", - пишуть у коментарях.

На пост Гнатенко також відреагували продюсер Олександр Ягольник та співачка Анжеліка Рудницька.

"У когось є сумніви щодо того, що російські виконавці в українських ефірах платять гроші??" - поцікавився Ягольник.

"Уважно почитайте цей пост. Це все, що треба знати про квоти на радіо. Дуже цікаво було б дізнатися назву станції.", - додала Рудницька.

"Жесть... торги за ефір ніби на базарі в ОАЕ... дожили: радіо українське - господар цього радіо в кацапстані сидить і нам квоти малює..." - наголосили в обговореннях.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...