Хіти тижня. Запобігти повторенню трагедії Хіросіми і Нагасакі: Японія готує страшну відповідь на північнокорейську загрозу - Жданов (відео)

Японія використовує ескалацію напруженості навколо ракетно-ядерної програми КНДР для легалізації атомної бомби власного виробництва. Токіо став претендентом на членство в міжнародному ядерному клубі.

Олег Жданов

Таку думку в ефірі Обоз.LIVE висловив військовий експерт, колишній офіцер оперативного управління Генерального штабу ЗСУ, полковник запасу Олег Жданов, передають Патріоти України.

За його словами, в нинішній ситуації США в повній бойовій готовності "зробили крок в бік і спостерігають" за розвитком ситуації на Далекому Сході.

"До них (США. - ред.) знову ж все звертаються за допомогою - Південна Корея просить ввести ядерну зброю", - зазначив офіцер запасу.

"Японці намагаються вести самостійну політику, використовуючи шанс перетворити свої Сили самооборони в Збройні сили та отримати ядерну зброю. Я в глибині душі підозрював, що атомна бомба у них є", - підкреслив він.

Експерт звернув увагу, що у Японії крім високих технологій є ще збагачувальна фабрика і вісім ядерних реакторів.

З такими ресурсами "не мати атомної зброї ... це було б смішно. Особливо для японців. Вони її зараз легалізують", - додав Жданов.

Колишній співробітник Генштабу ЗСУ впевнений, що в нинішній обстановці "ми отримуємо ще одну країну - буде 10 членів ядерного клубу. І Китай втрачає протекторат (над КНДР. - ред.).

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пролунав вибух і почалася пожежа: У Бєлгороді на будинки впала ракета, яку окупанти запускали по Харкову

субота, 4 травень 2024, 18:14

У російському Бєлгороді вдень у суботу, 4 травня, пролунали вибухи, після чого загорілися будинки. Місцева влада повідомляла про ракетну загрозу. Про це написав губернатор Бєлгородської області В’ячеслав Гладков, передають Патріоти України. За його вер...

"Вона спілкується російською, але вона за Україну": Співак Андрій Кравченко заступився за Славу Камінську

субота, 4 травень 2024, 17:44

Співак Андрій Кравченко в інтерв'ю Аліні Доротюк прокоментував свою співпрацю зі співачкою Славою Камінською, яка у 2023 році заявила, що не планує повертатися в Україну, і заступилася за російську мову, передають Патріоти України. Кравченко записав ду...