"Хлопці, поки ви там на фронті кров проливаєте, тилові щурі тут бабло пиляють і землю природно-заповідного фонду розорали, незважаючи на рішення суду", - волонтер (фото, відео)

На Одещині військові розорали 1600 га цілинної заповідної землі.

Розораний "Тарутинський степ". Фото:Facebook

Військові, які розорали "Тарутинський степ", відмовилися говорити з громадськими активістами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор НПП "Тузловські лимани", Іван Русєв, інформують Патріоти України.

За словами Русєва, військові розорали 1600 га цілинної заповідної землі.

"У Фрумушиці зустрічаємося з журналістами і разом виїжджаємо в заповідний степ, щоб розповісти їм про те, що накоїли зі степом представники Міноборони. Бачимо далеко УАЗ-452 і недалеко від нього літає квадрокоптер, ведучи якусь зйомку оранки. Під'їжджаємо.

Там група військових, які заховалися всередину машини. Представляємося, запитуємо, звідки вони... мовчок, ми ні звідки і кликати нас ніяк і взагалі у нас є начальник-підполковник, питайте у нього, он він там. Бачимо далеко дві фігури.

Їдемо до них. У бінокль помічаємо, що вони уважно оглядають розораний заповідний степ і ведуть якісь заміри. Запитуємо, хто ви... ми ніхто і звати нас ніяк, в загальному, секретне завдання. На всі питання журналістів не було жодної відповіді. Дивна у них операція в заповідному Тарутинському степу.

Нахабно і злочинно розоравши 1600 га цілинної заповідної землі - унікальної природної спадщини країни, що має міжнародний статус, військові просувають свій маревний план з надією набити ще чиїсь генеральські кишені", - зазначив Русєв.

Крім того, активістка та волонтер Олена Балаба повідомила, що землю природно-заповідного фонду розорали і збираються оприбуткувати, незважаючи на рішення суду.

"Хлопці, поки ви там на фронті за нас кров проливаєте, тилові щурі тут бабло пиляють і землю природно-заповідного фонду розорали і збираються оприбуткувати, незважаючи на рішення суду", - звернулася волонтер до військових, які зараз несуть службу в зоні АТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...