"Хлопці, поки ви там на фронті кров проливаєте, тилові щурі тут бабло пиляють і землю природно-заповідного фонду розорали, незважаючи на рішення суду", - волонтер (фото, відео)

На Одещині військові розорали 1600 га цілинної заповідної землі.

Розораний "Тарутинський степ". Фото:Facebook

Військові, які розорали "Тарутинський степ", відмовилися говорити з громадськими активістами. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив директор НПП "Тузловські лимани", Іван Русєв, інформують Патріоти України.

За словами Русєва, військові розорали 1600 га цілинної заповідної землі.

"У Фрумушиці зустрічаємося з журналістами і разом виїжджаємо в заповідний степ, щоб розповісти їм про те, що накоїли зі степом представники Міноборони. Бачимо далеко УАЗ-452 і недалеко від нього літає квадрокоптер, ведучи якусь зйомку оранки. Під'їжджаємо.

Там група військових, які заховалися всередину машини. Представляємося, запитуємо, звідки вони... мовчок, ми ні звідки і кликати нас ніяк і взагалі у нас є начальник-підполковник, питайте у нього, он він там. Бачимо далеко дві фігури.

Їдемо до них. У бінокль помічаємо, що вони уважно оглядають розораний заповідний степ і ведуть якісь заміри. Запитуємо, хто ви... ми ніхто і звати нас ніяк, в загальному, секретне завдання. На всі питання журналістів не було жодної відповіді. Дивна у них операція в заповідному Тарутинському степу.

Нахабно і злочинно розоравши 1600 га цілинної заповідної землі - унікальної природної спадщини країни, що має міжнародний статус, військові просувають свій маревний план з надією набити ще чиїсь генеральські кишені", - зазначив Русєв.

Крім того, активістка та волонтер Олена Балаба повідомила, що землю природно-заповідного фонду розорали і збираються оприбуткувати, незважаючи на рішення суду.

"Хлопці, поки ви там на фронті за нас кров проливаєте, тилові щурі тут бабло пиляють і землю природно-заповідного фонду розорали і збираються оприбуткувати, незважаючи на рішення суду", - звернулася волонтер до військових, які зараз несуть службу в зоні АТО.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Пекін намагався це приховати: У Китаї затонув новітній атомний підводний човен

четвер, 26 вересень 2024, 21:54

Китай намагався приховати затоплення новітнього підводного атомного човна. Про це повідомляє The Wall Street Journal, передають Патріоти України. За інформацією видання, навесні 2024 року в Китаї затонув новітній атомний ударний підводний човен. Інциде...

"Росіяни завжди відслідковують інформацію у публічному просторі": Військовий різко висловився про заяви щодо виходу ЗСУ з Вугледару

четвер, 26 вересень 2024, 21:28

Українські бійці замість того, щоб воювати за Вугледар, через "всіляких корисних дурнів, політиків" змушені спростовувати їхні заяви. Про це в ефірі "КИЇВ24" сказав Іван Тимочко, військовослужбовець, голова Ради резервістів Сухопутних військ Збройних с...