"Хочеш в Європу - не будь му**ком!": Львів'янин вигадав, як карати "героїв парковок" георгіївською стрічкою

Чоловік запропонував вішати на машини всім авто-хамам георгіївські стрічки, які асоціюються з російським тероризмом та "Л/ДНР".

Ілюстрація:ukr.segodnya.uaМешканець Львова Артур Амінев придумав оригінальний спосіб боротьби з автомобілістами, які неправильно паркуються у дворах і на тротуарах, в своєму рідному місті. Про це він розповів на своїй сторінці у Facebook, зазначають Патріоти України.

Так, Артур має намір вішати на машини всім авто-хамам георгіївські стрічки, які асоціюються з російським тероризмом і "Л/ДНР".

"Хто підкаже, де у Львові купити такі стрічки? Буду в'язати на дзеркала му**кам, які кидають машини на проходах і тротуарах.

Фотографувати і викладати їх в Facebook вважаю недоцільним. Викликати поліцію - марна трата часу. Хочеш в Європу - не будь му**ком! "- написав він.

Користувачі соціальних мереж позитивно відреагували на ініціативу львів'янина. "Артур, підтримую! Але засіб від му**ків неефективне! Треба палити! Буде уроком для інших!" - коментує Олександр Кушнір.

А Микола Махін порекомендував залишати скарги на героїв паркування на сайті BadParking.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...