Хотіли постріляти для розваги: На Одещині браконьєри підпалили у Нацпарку очерет, щоб вполювати наляканих тварин (фото)

​Інспектор парку натрапив на шістьох браконьєрів, один із яких виявився підлітком.

Фото:Facebook

В Одеській області браконьєри підпалили плавні Національного природного парку "Тузловські лимани", щоб влаштувати полювання на тварин, які намагатимуться врятуватися від полум'я. Про це повідомив на своїй сторінці у Facebook керівник Нацпарку Іван Русєв, інформують Патріоти України.

"Субота, 28.01.2017р. Інспектор НПП "Тузловські лимани" Руслан Лупашко зі свого будинку в с.Жовтояри бачить штучну заграву і клуби диму, що злітає вгору в верхів'ях лиману Карачаус. Горять очеретяні зарості НПП "Тузловські лимани", - написав він.

За словами Русєва, коли наймолодший співробітник Нацпарку прибув на місце пожежі, побачив там "нахабних мужів, які під'їхали на трьох тачках з розчохленими рушницями", які очікували, коли з підпаленого ними очерету вискочать звірі, щоб їх розстріляти.

"Очолює групу браконьєрів голова Жовтоярського сільського колективу з полювання Сапко Олександр. Браконьєрів шестеро, серед яких і малолітній хлопчина з рушницею, а Руслан один беззбройний", - розповів керівник "Тузловських лиманів".

Також він зазначив, що на попередження інспектора ніхто не відреагував, натомість коли посадовець викликав поліцію та начальство, почали хизуватися "дозвільними папірцями від Друговіна - голови Татарбунарського товариства мисливців, колишнього начальника міліції, того самого, хто попався на браконьєрстві в НПП "Тузловські лимани".

Проте, зрозумівши, що постріляти тварин не вийде, браконьєри все ж вирішили втекти з місця інциденту.

Поліція, що приїхала за викликом, оформила протокол та поїхала розшукувати браконьєрів, триває розслідування.




Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів – ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...

Зеленський готовий! Припинити удари по НПЗ росії в обмін на... Ця угода врятує Україну

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:05

Удари українських безпілотників по російських НПЗ виявилися більш дієвими, ніж захіні санкції. Але неочікувано для всіх на захист Росії виступили… США. Представники Штатів заявляють, нібито знищення російської нафтопереробної галузі негативно вплине на...