Ховали навіть в туалеті: Львівських митників затримали під час отримання хабарів (фото)

Незвичні місця для приховування грошей не дуже допомогли злочинцям.

Гроші намагалися сховати у прінтері. Фото: соцмережі.

"Гроші від поборів митники ховали, хто де міг! За оперативною інформацією та спільно з ВБ ДФС і ГУ "К" СБУ слідчі військовоі прокуратури Західного регіону провели операцію затримання "на гарячому" працівників митного поста у Львівському аеропорту", - написав Анатолій Матіос на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Все як завжди - побори, побори, побори ( з тих, що прилітають/відлітають зі Львова), за зміну щоденна "корупційна виручка" складала до 20 тис грн. Зараз проводимо обшуки у прикордонному загоні аеропорту. Ситуація аналогічна.

Інколи здається, що це неможливо побороти. Хто бере побори зрозуміло. Але люди! За що ви платите людям у формі? Чому?Просто дивіться фото.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ті, хто одягає футболку з написом "ухилянт", замість зізнання у своїх слабкостях, служать Росії, - Сергій Фурса

середа, 8 травень 2024, 0:00

"Я багато чого можу зрозуміти. Я буваю толерантним до абсурду. Але іноді навіть ліберал у мені вішає табличку "переоблік"… Я можу зрозуміти, коли чоловіки уникають мобілізації. Коли страх смерті домінує. Коли навіть небажання втратити свою свободу, сво...

Огляд зони бойових дій станом на 7 травня - Злий Одесит

вівторок, 7 травень 2024, 23:51

До вашої уваги черговий огляд зони бойових дій.