Класичний режим російської окупації - це Донбас з гауляйтерами. А в Криму - це режим злодійок на довірі, - Портников

Журналіст звернув увагу, що еліта автономії, яка розкрадала півострів за президентства Януковича, залишилася при своїх інтересах.

Константинов і Аксьонов. Ілюстрація:mediavektor.orgАрешт у Москві колишнього "мера" анексованої Ялти Андрія Ростенка за обвинуваченням у перевищенні посадових повноважень свідчить про справжній характер окупаційного режиму, установленого в Криму. Таку думку в колонці для Грани.Ру висловив політичний оглядач Віталій Портников, інформують Патріоти України.

"Що таке окупаційний режим, до якого ми звикли? Це або доправлені з центру гауляйтери, які залізною рукою керують підкореними народами і розкрадають завойовану територію для свого задоволення й задоволення Всенародно Обраного Окупанта, – або підйом із самого суспільного дна маргінальних зрадників, які хочуть прислужитися новій владі, а в обмін одержують посади і гроші", – розповів він.

Політичний оглядач зазначив, що в кримських умовах такими людьми стали ватажки окупаційних адміністрацій Сергій Аксьонов і Володимир Константинов.

"Не можна сказати, що цих людей відправили до Криму з Москви. І не можна сказати, що вони піднялися із самого суспільного дна, незадоволені і розлючені. Класичний режим окупації – це Донбас <...>, де є гауляйтери, у погонах чи без, які диктують правила гри <...>, призначають намісників і влаштовують опереткові перевороти. А кримський режим – це режим злодійок на довірі", – розповів Портников.

Він звернув увагу, що еліта автономії, яка розкрадала півострів за президентства Віктора Януковича, залишилася при своїх інтересах.

"Спікер "парламенту" не змінився, хіба що посунули злодійкуватих "макіївських" соратників Януковича, але вони завжди були чужорідним тілом серед доморощених кримських кримінальників, усіх цих різноманітних "башмаків", про яких якраз можна було знімати серіал "Кримінальний Сімферополь", – підкреслив публіцист.

На думку Портникова, Москва встановила кримську "самостійність злодійства", яку забезпечує готовність окупаційної влади ділитися зі своїми покровителями і ні в чому їм не суперечити.

"За це Аксьонов із Константиновим і компанією отримали Крим у користування – зрозуміло, до огорожі російських військових баз. Там крадуть уже генерали, адмірали та інша шушваль у погонах. І те, що час від часу когось із корупціонерів заарештовують свої ж, не має нікого дивувати. Уміння ділитися накраденим – це теж наука, яку не кожен може засвоїти на відмінно: часто заважають дурість і жадібність", – підсумував він.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перетворити друге за величиною місто України на сіру зону: Кремль затіяв операцію проти Харкова, щоб з міста втекли люди - ISW

вівторок, 23 квітень 2024, 9:40

Рупори Кремля також використовують занепокоєння щодо майбутньої наступальної операції Росії проти Харкова для проведення скоординованої інформаційної операції, щоб викликати паніку серед українців. . За оцінками ISW, ймовірність успішного наземного нас...

Народні прикмети на 23 квітня: Вранці потрібно виглянути у вікно і запам'ятати, кого першим побачили на вулиці

вівторок, 23 квітень 2024, 7:05

Християни східного обряду відзначають церковне свято 23 квітня на честь мученика Терентія, який відмовився принести жертву язичницьким богам навіть під загрозою тортур. Цей день зазвичай приносить тепло і ясну погоду. За повір'ями, сонце в цю дату вип...