Кличко назвав вражаючу суму, від якої відмовився разом із матчем-реваншем проти Джошуа

​Екс-чемпіон світу Володимир Кличко розповів, чому відмовився від реваншу проти володаря поясів WBA, IBF, IBO Ентоні Джошуа і скільки мав заробити за цей бій.

Як повідомляє Sport1.de , Кличко був одержимий метою провести реванш проти британця, але в момент прийняття рішення дещо втратив колишню мотивацію, повідомляють Патріоти України.

"У мене був план. Я був одержимий перемогою в бою з Джошуа. У мене були 1000 причин погодитися на матч-реванш, і стільки ж - щоб завершити кар'єру. Але на момент прийняття рішення частина мене вже померла", - сказав Володимир.

Також українець зізнався, що, незалежно від результату бою, він отримав би 20 мільйонів доларів, але навіть ця сума не змогла змінити його рішення.

"Навіть можливі 20 мільйонів, які я міг заробити за реванш з Джошуа, не могли змінити мою думку. Якщо б я продовжував битися тільки через гроші, я б обманював себе", - додав Кличко.

Раніше українець зробив послання своєму попередньому супернику Ентоні Джошуа, в якому заявив, що передає йому естафету після завершення кар'єри. Минулого тижня Володимир Кличко оголосив про завершення своєї спортивної кар'єри.

Раніше в титульному поєдинку Джошуа переміг технічним нокаутом Кличка в 11-му раунді. Після бою українець запевнив, що згоден продовжити кар'єру тільки заради реваншу. У період 2004-2015 років український боксер залишався непереможним на професійному рингу.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрієм нагадує особу, яка страждає від домашнього насильства, але не здатна порвати з насильником, - Євстратій Зоря

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:30

"Також впливає матеріальна залежність – відсутність власного житла, власних зовнішніх контактів, осіб, на чию допомогу можна розраховувати. Зрештою, впливає звичайний страх, що «все буде лише гірше». Структура МП в Україні на чолі з митрополитом Онуфрі...

Апетити всяких Аль-Каїд та ІДІЛ обмежуються банками, автобусами, церквами та концертними залами. Росія ж знищує цілі міста разом з їхнім населенням, - Невзоров

п’ятниця, 29 березень 2024, 0:15

"ІДІЛ – винятково мерзенна організація. Але поводиться вона набагато делікатніше і скромніше, ніж росія. Саме РФ зараз претендує на місце примадонни світового тероризму", - пише російський публіцист Олександр Невзоров у своєму Телеграм-каналі, передают...