Дива не сталось: Плейбой Кличко розстався з матір'ю своєї дитини

Хейден і Володимир залишаються друзями заради їх загальної трирічної дочки.

Володимир Кличко і Хейден Панеттьєр. Фото: Факти.

У п'ятницю, 3 серпня, мати популярної голлівудської актриси Хейден Панеттьєр заявила, що її дочка розлучилася з Володимиром Кличком. Леслі Фогель повідомила про це американському інтернет-виданню RadarOnline, передають Патріоти України.

Заява послідувала після того, як увечері 2 серпня 28-річну Хейден бачили разом з невідомим молодим чоловіком в Лос-Анджелесі. Вони вечеряли удвох в модному ресторані Craig's в Західному Голлівуді.
Спочатку Панеттьєр намагалася втекти від папараці, але потім взяла себе в руки і з посмішкою гордо пройшла повз них, тримаючи за руку свого кавалера.

Леслі стверджує, що Хейден і Володимир залишаються друзями заради їх загальної трирічної дочки. Саме тому вони недавно всі втрьох відпочивали в Греції. «У житті моєї дочки відбуваються зміни. Впевнена, що це зміни на краще», - підкреслила мати актриси. Вона також повідомила, що Хейден взяла перерву в роботі над серіалом «Нашвілл», в якому вона знімається з 2012 року.

"Послідовно знищується велика російська культура": Герой України Резнікович розповів, чому він втік з України

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:20

Ексгенеральний директор-художній керівник Національного академічного драматичного театру імені Лесі Українки, Герой України Михайло Резнікович, який виїхав з України після початку повномасштабного вторгнення, дав інтерв'ю пропагандистському YouTube кан...

"Завдяки ним весь патріотизм вивітрився": Ексфутболіст газпромівського клубу несподівано наїхав на владу Росії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 20:08

Роман Широков, колишній футболіст пітерського Зеніта, спонсором якого є Газпром, заявив, що влада Росії в останні роки посприяла відсутності футбольного патріотизму у РФ. Широков заявив, що саме тому після кар'єри у Зеніті він спокійно грав за принципо...