"Когда речь идет о процессе вставания с колен, то никто уже не любопытствует, по колени в чем клиент пребывает", - журналіст про "таємницю Мордора"

Андрій Капустін вважає, що Росія приховує від всього світу "страшну таємницю"

Фото: nr2.com.ua

Журналіст Андрій Капустін на своїй сторінці у "Фейсбуці" розповів про "страшну таємницю" того, як і чому "Мордор встає з колін". Про це повідомляють Патріоти України.

"ОРЕШЕК ЗНАНИЙ ТВЕРД, НО ВСЕ ЖЕ МЫ НЕ ПРИВЫКЛИ ОТСТУПАТЬ...

Други, а вас тоже терзали смутные предчувствия насчет того, что в мордорском постоянном вставании с колен присутствует какая-то страшная тайна, которую Мордор тщательно оберегает от всего мира?

О!!!

Но, поскольку мы тут как бы не фраера, то одолели и ее.

И на самом деле фишка оказалась совсем не биномом Ньютона...

И даже не тайной Золотого ключика...

Просто все дело в формулировке, которую Мордор действительно немножко изменил.

Ну, типа фотошопнул...

Поскольку разница между "стоять на коленях на чем-то" и "стоять по колени в чем-то" не такая уж и заметная.

Ибо, если смотреть анфас, то в обоих случаях ниже коленей ног не видно.

Но зато, когда речь идет о процессе вставания с колен, то никто уже не любопытствует, по колени в чем клиент пребывает...", - пише блогер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Спроба росіян прорватись на Харків: На лінії зіткнення все в диму та пожежах. Спецпризначенці НГУ розповіли про ситуацію поблизу Вовчанська (відео)

п’ятниця, 10 травень 2024, 18:00

В основному горять ліси та російська техніка, якій вдалося прорвати державний кордон на Харківщині. Ворогу не вдалося заскочити українців зненацька. Перший штурм захлинувся у крові. На Харківщині, в місцях, де відбувається російський прорив, дуже багат...

"Не бачить майбутнього в Україні": Колега Ольги Фреймут розкрив подробиці про телеведучу, яка поїхала від війни за кордон

п’ятниця, 10 травень 2024, 12:43

Телеведучий Слава Соломка вважає, що його колега, телеведуча Ольга Фреймут, яка з війною знайшла з родиною тимчасовий прихисток у Великій Британії, не повернеться в Україну. В інтерв’ю OBOZ.UA Соломка розповів, як ставиться до того, що колишня головна ...