"Коломойскому окончательно наступил кердык", - Денис Казанський

Відомий український журналіст вважає, що тепер олігарх втратив той "щит", яким прикривався від "наїздів" на бізнес.

Коломойського здолали. Фото: Корреспондент.net.

Відомий журналіст Денис Казанський припустив, що націоналізація найбільшої української приватної банківської установи "ПриватБанк" означає кінець впливу олігарха Ігоря Коломойського на політичні процеси в Україні. Про це він пише на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook, повідомляють Патріоти України.

Казанський зазначає, що банк був для Коломойського певним "щитом", що захищає його бізнес від "наїздів", тепер такого козиря у бізнесмена немає.

Нагадаємо, вчора, 18 грудня пізно вночі, стало відомо, що відтепер "ПриватБанк" націоналізований, а держава стала володарем 100% акцій фінустанови.

Сьогодні міністр фінансів Олександр Данилюк заявив, що як тільки ситуація буде остаточно стабілізована, банк знову буде приватизований.

Націоналізацію ПриватБанку прокоментував Ігор Коломойський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 7 травня. Дівчата збиралися у найстаршої подруги і ворожили на суджених і долю

вівторок, 7 травень 2024, 7:05

Православна церква України 7 травня за новим стилем вшановує пам'ять преподобного Іоанна Зедазнійського та його учнів. За старим стилем сьогодні вшановують мучеників Саву Стратилата та Євсевія. 7 травня українці присвячували посіву овочів та зернових к...

Противник активно впроваджує нові системи організації та нанесення вогневого ураження в ході ведення бойових дій - Костянтин Машовець

вівторок, 7 травень 2024, 5:58

1. Дані по рівню падінню експорту озброєння та військової техніки (ОВТ) та оборонних послуг з ри-фи... . Джерело