"Коли у нас будуть ліпити чергового героя або героїню, я стоятиму осторонь", - Ар'єв заявив, що акції Савченко загрожують наслідками делегації України в ПАРЄ

Українці в усіх проявах повинні позбутися патерналістських настроїв і очікувань, інакше "швидко не виберемося", вважає нардеп.

Акції Надії Савченко з приводу обміну полоненими можуть зашкодити українській делегації в ПАРЄ. Фото:www.radiosvoboda.org

Наслідки "валу" слів і дій народного депутата України від фракції "Батьківщина" Надії Савченко для делегації в Парламентській асамблеї Ради Європи можуть бути непередбачувані. Про це заявив у своєму Facebook нардеп від БПП, член делегації в ПАРЄ Володимир Ар'єв, інформують Патріоти України.

"Коли у нас будуть ліпити чергового героя або героїню, я стоятиму осторонь. Так, обпікся, як і багато хто. No more words! Для мене головними будуть тільки справи і результат. Нам усім треба зрозуміти - котигорошки, івани-побивани і всякі героїні-чарівниці тільки в казці, а реальні герої - це ті, хто якісно робить свою повсякденну справу", - зазначив Ар'єв.

Він переконаний, що українці в усіх проявах повинні позбутися патерналістських настроїв і очікувань, інакше "швидко не виберемося".

"Наслідки всього цього "валу" слів і дій для ПАРЄ можуть бути непередбачувані. Побажайте частині делегації витримки. До кінця року склад делегації міняти не можна за правилами ПАРЄ", - додав Ар'єв.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Розпіарений російський літак виявився небоєздатним і небезпечним для пілотів, - журналіст

субота, 11 травень 2024, 18:44

"Оце – чергова розпіарена московською пропагандою "вундервафля" - винищувач "5 покоління" Су-57. Ним намагаються лякати "агресивний блок НАТО" і взагалі все людство: ми такі круті, як вискочимо, як вистрибнемо...", - пише журналіст Павло Бондаренко на ...

Ті, що обіцяли "допомогти Ровенькам на Луганщині": У російському місті обвалився п'ятиповерховий будинок (фото)

субота, 11 травень 2024, 18:14

Подібні речі трапляються у Печорі регулярно. У Печорі (Республіка Комі РФ) упала частина гуртожитку: частково обвалився п'ятиповерховий будинок. Про це з посиланням на ГУ МНС у регіоні повідомляють росйські ЗМІ і пабліки, передають Патріоти України. По...