Коли ж проб'є і їх час? Шістдесят осіб, які голосували за диктаторські закони, і досі дійсні народні депутати

Після перемоги Майдану, здавалося що буде достатньо і двох хвилин, щоб покінчити з цим раз і назавжди. Але виявилося, що й двох років мало, для того, щоб винні були покарані.

Шістдесят із них, хто два роки тому спокійно проголосував за диктаторські закони, і досі у ВР на тепленьких депутатських посадах. Фото: Facebook

"Прошло ровно 2 года после принятия диктаторских законов. Ручное голосование 16 января 2014 года - это была точка невозврата, апогей тупости и идиотизма режима." Про це пише на своїй сторінці у Facebook Єгор Фірсов, інформують Патріоти України.

Именно эта политика "закручивания гаек" стала фатальной для Януковича. Но то, что стало концом для одних, осталось совершенно безнаказанным для других.

Например, Олейник, который считал голоса - спокойно уехал. А Ефремов, который организовывал голосование - до сих пор на свободе.

Владимир Рыбак, который незаконно, с нарушением регламента в тот же вечер подписал эти «законы», прекрасно живет на политической пенсии.

После победы Майдана, казалось что будет достаточно и двух минут, чтобы покончить с этим раз и навсегда. Но оказалось, что и двух лет мало, для того, чтобы виновные были наказаны...

Это наверно так сложно, доказать незаконность того голосования и отправить преступников за решетку...

60 депутатов голосовавших 16 января попали в Верховную Раду вновь. Большая их часть - мажоритарщики, это люди получившие большинство в своих округах.

Нашему обществу предстоит долгий путь от "гречневого" к гражданскому. Ведь не получив приговора от народа, они никогда не получат его от Шокина.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Огляд "турбуючих" напрямків: Суми, Харьків... - Костянтин Машовець

понеділок, 6 травень 2024, 4:15

1. На даний момент, діюче на цьому напрямку угрупування військ противника (УВ) "Север" продовжує процес свого оперативного розгортання (він ще не завершенний). . Але, загалом, багатьох це турбує. Особливо, у контексті, так званого, "великого літнього ...