Командувач Тихоокеанського флоту США готовий завдати ядерного удару по Китаю

​Кожен американський військовослужбовець повинен підкорятися президенту США Дональду Трампу, заявив командувач Тихоокеанського флоту США адмірал Скотт Свіфт. Він додав, що здійснить ядерну атаку на Китай у разі отримання відповідного наказу.

Адмірал Скотт Свіфт. Фото: ЕРАСвіфт 27 липня виступив на конференції з безпеки в Австралійському національному університеті після великих спільних навчань США й Австралії. Навчання контролювало китайське розвідувальне судно на північному сході Австралії, повідомляють Патріоти України з посиланням на Associated Press.

Відповідаючи на гіпотетичне запитання, чи здійснить він ядерну атаку на Китай наступного тижня, якщо Трамп накаже це зробити, Свіфт сказав, що "відповідь буде "так".

Він нагадав, що кожен військовослужбовець США дає присягу коритися президентові як головнокомандувачу збройних сил. За його словами, вірність президенту – "головне слово для американської демократії".

До навчань ВМС США й Австралії було залучено 36 військових кораблів, включно з авіаносцями США, а також 220 літаків і 33 тис. військовослужбовців.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Фактично, "філософ" Дугін у бесіді з Такером Карлсоном визнав, що цінності Росії липові, - Марина Данилюк-Ярмолаєва

п’ятниця, 3 травень 2024, 0:15

"Популярний телетрампіст Такер Карлсон продовжує годувати свого глядача трешем із Росії. Путін, Дуров та Дугін. Кого наступного покажуть американським ультраправим в надії переконати, що є якийсь унікальний російський стиль життя? Де можна вбивати, ґва...