Командування окупантів розпорядилося обмежити використання важкого озброєння проти ЗСУ на Донбасі - Тимчук

Тим часом в районі Докучаєвська бойовики продовжують збільшувати чисельність свого військового угруповання, наголосив нардеп.

Терористи обмежили використання важкого озброєння на Донбасі. Ілюстрація:https://news.pn/

Керівництво терористів "ДНР" віддало наказ бойовим частинам обмежити використання важких озброєнь проти української армії на лінії фронту. Про це на сторінці в Facebook повідомив координатор групи "ІС" Дмитро Тимчук, передають Патріоти України.

Він зазначив, що спеціальне розпорядження стосується мінометів, ствольної і реактивної артилерії, а також танків. Стало відомо, що застосовувати зазначені види зброї бойовикам дозволили лише при наявності дозволу від командування, а також відповідно до особливих вказівок штабу. Тимчук також зазначив, що бойовики отримали наказ фіксувати випадки відкриття вогню у відповідь з боку бойових частин української армії, доповідаючи командуванню в Донецьк про кожен з таких випадків.

При цьому нардеп зазначив, що в районі Докучаєвська бойовики продовжують збільшувати чисельність свого військового угруповання.

Експерти вважають, що з наближенням релігійних свят бойовики, які публічно декларують відданість православ'ю, будуть робити вигляд про дотримання режиму припинення вогню протягом певного часу, після чого знову посилять обстріли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку, але офіційно заявили про "трагічну загибель"

четвер, 25 квітень 2024, 20:52

Російські окупанти на Херсонщині розстріляли колаборантку Любов Тимчак. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст та блогер Денис Казанський, передають Патріоти України. За його словами, російські ЗМІ публікують новину, що жінка “трагічно ...

"Перевзувся!": На росТБ засудили Трампа, який не завадив Конгресу проголосувати за виділення допомоги Україні

четвер, 25 квітень 2024, 20:44

Російські пропагандисти звинуватили колишнього президента США Дональда Трампа в тому, що він “перевзувся”. На думку рупорів Кремля, він повинен був завадити виділенню Україні військової допомоги. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав журналіст т...