Комбриг 58-ї бригади зустрів свій день народження на КП у Авдіївці, в перерві між боями підлеглі вітали командира (фотофакти)

Бійці подарували командиру ікону.

День народження на передовій. Фото: Facebook

Журналіст і волонтер Роман Бочкала 18 березня розповів, як українські військові відзначають дні народження в зоні АТО. Прпо це він написав на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"День рождения на передовой. Сегодня юбиляр командир 58й бригады Сергей Заболотный. Без пиршеств. Скромно. От души. По семейному. Бойцы подарили икону. Здесь как-то особенно ценишь каждый день. И каждый день рождения тоже... Заболотного знаю с самого начала АТО. Поражаюсь его самообладанию, уверенности.

В любой ситуации Сергей Вячеславович умеет сохранять спокойствие. Подчиненным это передается. А ситуации бывали разные... Такие что не дай Бог. Заболотный потомственный офицер. На таких как Он и держится украинская армия.

Сейчас Его бригада в Авдеевке. Удерживает один из самых ответственных участков фронта. Рад, что имел возможность поздравить этого Человека лично. Здоровья, мира, долгих лет и победы!!!" - написав волонтер.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Окупанти почали масово захищати критично важливі об’єкти антидроновими сітками та решітками. У Forbes оцінили ефективність таких заходів від ударів з повітря

понеділок, 29 квітень 2024, 9:40

Окупанти почали застосувати кілька низькотехнологічних нетрадиційних методів протидії українським БпЛА. З цього приводу Forbes наводить експертні висновки доцента кафедри системної інженерії Військової академії США Міттал Вікрам. "Російська оборонно-пр...

Російські загарбники захопили ще один населений пункт на Донеччині, - DeepState (карти)

понеділок, 29 квітень 2024, 9:32

Російські війська захопили Новомихайлівку Донецької області, а також просунулися до Нетайлового, біля Новоолександрівки. Сили оборони, своєю чергою, звільнили острів Нестрига в дельті Дніпра, що розташований на правобережжі та тривалий час залишався сі...