"Конгресс США принял постоянный бюджет на 2018-19 фискальный год. Трамп его подписал. Там предусмотрена помощь Украине", - Пономар

Для України останні новини зі США та Сирії виглядають не так вже й погано...
Конгресс США. Фото: Рейтерс.

"Доброе утро, друзья. Снова короткий воскресный пост выходит полностью военным. Итак", - пише політолог Олег Пономар на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"Конгресс США принял постоянный бюджет на 2018-19 фискальный год. Трамп его подписал. Это важно потому, что частью бюджета является военный бюджет, в котором предусмотрена военная помощь США своему союзнику - Украине.

Израиль провел еще одну (этой ночью) авиа-атаку на военные объекты Асада и Ирана в Сирии. Базы, позиции асадовских войск, оставшиеся после вчера ПВО, казармы - объекты нового удара.
Состояние израильского пилота, перенесшего операцию вчера, стабилизировалось с позитивным прогнозом.

Франция выполняет свои обязательства перед НАТО по постепенному увеличению расходов на оборону до 2-х % ВВП. Министр обороны Франции Флоранс Парли представила законопроект, согласно которому с 2019 по 2025 год на нужды армии будет выделено 295 миллиардов евро.

После завершения миротворческой операции из Либерии возвращаются 80 украинских военных летчиков. Очень не помешают сегодня в украинской армии".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...