"Корови Ляшка мають чесніший вигляд, їй-бо", - журналіст про акцію Коби на Банковій

Насправді Сергія Кобу з Автомайдану вже давно "витурили".

Сергій Коба. Фото: newsoboz.org.

"Палить шини й оголошує безстрокову акцію протесту на Банквовій – Сергій Коба. Це те, що треба насамперед знати про сьогоднішні протести під Адміністрацією президента", - написав журналіст Дмитро Лиховій на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України.

Корови Ляшка мають чесніший вигляд, їй-бо. P. S. "Скрізь зради, зради, зради", – це цитата зі включення Коби на "112-му". Журналістам він говорить про такі вимоги "об'єднаних автомайданів" (показово, що Кобу з Автомайдану вже давно витурили – Ред.) до Пороха: звільнити колаборантів із ГУ МВС, засудити сепара Шевцова, звільнити з тюрем патріотів. Якось цікаво так усе в один день накладається. Ще й орки на Донбасі активініше полізли.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...

Зведення на фронті станом на 4 травня 2024 року - DeepState

неділя, 5 травень 2024, 18:01

▶️ Біломосковський Сіверський та Білгородський відтинки — тривають обстріли нашого прикордоння.