"Корпорація "УкрБуд" будує житло прямо на території лікарні. З вікон видно, як у дворику в морг везуть ще теплий труп" - волонтер (фото)

З іншої сторони будинку Бабин Яр, де під час війни фашисти розстрілювали тисячі людей. Поряд знаходиться телевишка. Загалом - "ідеальні" умови для життя в новому ЖК "Кирилівський гай".

Фото:Facebook

"Доступне житло від корпорації «УкрБуд». Прямо на території Київської обласної лікарні..." - пише у своєму Facebook Юрій Андрєєв, передають Патріоти України, продовжуючи:

З вікон будинку відкривається чудовий вид на лікарняні палати і маніпуляційні кабінети в терапевтичному корпусі. А ще, іноді можна побачити, як на каталці по затишному дворику в морг везуть ще теплий труп.

З іншої сторони будинку Бабин Яр, де під час війни фашисти розстрілювали тисячі людей. Поряд знаходиться телевишка.

Загалом - «ідеальні» умови для життя в новому ЖК «Кирилівський гай» від корпорації «УкрБуд».

Знаючі люди кажуть, що в недалекому майбутньому саму обласну лікарню планують реорганізувати в контексті прийнятої депутатами медичної реформи. А на частині «звільнених» від лікарняних корпусів земель хочуть побудувати ще таких же багатоповерхівок.

Така схема може працювати в усіх великих лікарнях, яких торкнеться реорганізація в межах медреформи. Уявляєте, скільки в Києві землі під забудову можуть «вивільнити» від лікарень впливові забудовники, які за сумісництвом працюють депутатами українського парламенту і палко агітували за таку медреформу?...

Ще раз подивіться на фото. На місці цього ЖК міг бути Київський обласний центр трансплантації кісткового мозку.

Але обласного центру трансплантації у нас немає і люди їдуть на такі складні операції за кордон. Ну, їде той, хто ще встигає. В основному помирають...

Замість того, щоб розвивати українську медицину, ми її знищуємо. Чиновники своїми діями, а ми своїм мовчанням.

Замість того, щоб будувати нові лікарняні корпуси і в них потім рятувати людські життя, ми на території лікарень будуємо нові багатоповерхівки. Тільки хто в них буде жити, якщо населення України скорочується шаленими темпами?

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Після "СВО" буде нова війна": Соловйов розповів росіянам про їхні "блискучі" перспективи

четвер, 28 березень 2024, 20:52

Кремлівський пропагандист Володимир Соловйов розмріявся, що країна-терорист Росія зможе перемогти у війні проти України. До того ж, за його словами, це "перспектива" наступних кількох років. У той же час Соловйов закликав росіян готуватися до наступної...

"Скорбота має бути в душі, а не в Instagram": Пугачова вперше висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол"

четвер, 28 березень 2024, 19:40

Російська знаменитість Алла Пугачова через майже тиждень висловилася про теракт у "Крокус Сіті Хол". На своїй сторінці в Instagram вона опублікувала пост, у якому написала, що не буде виставляти свої емоції з цього приводу в соціальних мережах, передаю...