Корисний досвід для ЗСУ: «Финны маскируют свои минометные системы "Немо"», - Злий одесит про те як армія Суомі готується до «гібридних» гостей зі Сходу (фотофакти)

Нові форми маскування як засіб готувати ворогу неприємні сюрпризи

Патріоти України пропонують огляд відомого блогера, торим той поділився у соцмережі.

Далі мовою оригіналу.

Что интересно, в формате контейнера, данная система будет защищена как от воздействия при ядерном взрыве, так и при использовании биологического и химического оружия. А учитывая боезапас в 100 единиц мин разного назначения, вести огонь сможет довольно долго и продуктивно.

Собственно, презентация данной малышки состоится 19 февраля следующего года, на международной оборонной выставке-конференции в Абу-Даби. Посмотрим, как она себя проявит в наочной презентации, но стоит отметить, что переход на формат контейнеров не так уж и нов. Даже если говорить о соседе финнов, то там и поезда оборудуют под пусковые установки для ракет с ядерными боеголовками, да и про ракетный комплекс Club-K замаскированный под контейнер все уже наслышаны. А потому и не удивительно, что и бравые "зимние солдаты" решили позаботиться, на всякий такой себе случай, о маскировке своих орудий.

Тренды гибридного противостояния, чего уж! Было бы неплохо и у нас внедрить такое…тем более, что на передовой, с этим "недо-Минском", лишний контейнер лишним не будет. Но, то такое – мысли вслух!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Перемога прийде не просто як воєнний тріумф: У карпатського віщуна знайшли пророцтво про закінчення війни в Україні (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 13:15

У 2024 році відбудеться вирішальна битва, яка призведе до завершення війни, настання миру та процвітання в Україні. Про це розповів старець Єремія із Карпат, передають Патріоти України. "Настане рік 2024 і в цьому році зійде зоря нової надії. Військо У...

Немає механізмів повернути українців із-за кордону, кожна країна буде захищати свої інтереси - Загородній

п’ятниця, 26 квітень 2024, 12:53

Міністр оборони Польщі Владислав Косіняк-Камиш заявив, що Варшава може допомогти повернути чоловіків призовного віку в Україну, про це ж обіцяли подумати і в Литві. Проте в Німеччині заявили, що чоловіки можуть залишаться в країні навіть з недійсним па...