Крадуть всі? Антикорупційне бюро України запідозрили в корупції

Борці з корупцією самі повинні бути бездоганними і не давати суспільству приводів для сумнівів.

Національне антикорупційне бюро. Фото: pushkinska.net.

Національне антикорупційне бюро України закупило офісну оргтехніку нібито за завищеними цінами, що може свідчити про присутність корупції у відомстві. На це звернув увагу на своїй сторінці у "Фейсбук" бізнесмен, власник ТОВ "Всеукраїнська медіа група" Олексій Тамразов, передають Патріоти України.

"Можно ещё немножко зрады? Все-таки Национальное антикоррупционное бюро Украины, а не фиг знает что. НАБУ закупило многофункциональное устройство Xerox WC5330cps за 71 639 грн (с НДС). За пять минут в интернете (интернет магазин MOYO) я нашёл данное устройство за 47 075 грн. с НДС. Потратив ещё 10 минут, заказал в телефонном режиме, получил скидку, стоимость по безналу 45200 грн. и доставку на следующей неделе", - написав Тамразов.

"Мелочь, скажете Вы. Нет, не мелочь. Если сами не будут требовательными к закупкам, то с кем и как будут бороться?", - підкреслив бізнесмен.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Затримання заступника Шойгу – це негативний сигнал для нас, - Вадим Денисенко

четвер, 25 квітень 2024, 0:30

"Затримання заступника Шойгу. Чому це негативний сигнал для нас", - пише політолог Вадим Денисенко на своїй сторінці у соцмережі "Фейсбук", передають Патріоти України, та продовжує:. "1. Затримання такого рівня не могло бути проведене без погодження з ...

"Стоило мне лишь один раз вы*бать овцу… ": Іван Яковина дотепно пояснив, ким став Путін для Єльцина

четвер, 25 квітень 2024, 0:15

"Ельцин много всего хорошего хотел сделать, а в начале своего срока даже кое-что сделал. Но запомнится он тем, что буквально за руку привел Путина в свой кабинет и посадил его на трон", - пише російський опозиційний журналіст Іван Яковина на своїй стор...