"Красному террору оказывало вооруженное сопротивление в Украине более 40 000 человек в 20-е годы ХХ века", - Тверський

Якщо хтось наївно думає, нібито до Степана Бандери не було подібних лідерів українських повстанців, то він дуже помиляється...

Семен Заболотний. Фото: Вікіпедія.

"До Бандеры в Украине тоже было немало героев и борцов за свою родину. Это Семен Заболотний. Лидер антибольшевистского восстания на юге Украины. Один из главных врагов красных извергов того времени. Он защищал крестьян, физически уничтожал захватчиков, возвращал обратно отобранную большевиками еду и скот простым людям", - пише російський блогер Олександр Тверской на своїй сторінці у "Фейсбуці", передають Патріоти України, та продовжує:

"В 1922 году Семена все-таки удалось отыскать чекистам. Сдаваться он отказался.Тогда большевики применили тактику, которую впоследствии у них переняли немецкие нацисты. Они согнали мирных жителей и пригрозили их расстрелять. Заболотний сдался. В скором времени были расстрелян.

Еще интересный и не такой уж неизвестный факт. Красному террору оказавало вооруженное сопротивление в Украине более 40 000 человек в 20-е годы. Ну, это тем, кто считает, что украинцы не сопротивлялись.

Нынешним защитникам Украины есть на кого равняться сегодня. Тем более враг у Украины, что тогда, что сейчас - один и тот же".

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Снайпери ССО показали ліквідацію групи окупантів на Авдіївському напрямку (відео)

четвер, 28 березень 2024, 10:00

Снайпери 3-го окремого полку ССО під час спостереження на Авдіївському напрямку зафіксували переміщення російських військових та відкрили по них вогонь, всіх окупантів знищено. Про це повідомляє ССО. . "Ми забезпечуємо прикриття підрозділів, знищуємо ...

Ті, що покликані зламати порочне коло України: BIHUS Info показали "зашквари" кандидатів у судді КСУ (відео)

четвер, 28 березень 2024, 9:17

Як зазначають журналісти, серед претендентів на посаду судді Конституційного суду були люди, які не декларували майно, відвідували РФ після 2014 року, купували автівки в Україні за іноземну валюту, а також були викриті на плагіаті, бійках і керуванні а...