Кремль продовжує зачищати діячів "російської весни": Донецькому Дідові Морозу Губарєву приготуватися - бойовик "Червонець"

Бойовик запевняє, що існує цілий список бойовиків і ватажків "республіки", які повинні бути "зачищені".

Павло Губарєв. Фото:Диалог

Список для "зачистки" бойовиків і ватажків "ДНР" і "ЛНР" був сформований ще в жовтні-листопаді 2014 року. Про це у своєму блозі написав пропагандист, бойовик на прізвисько "Червонець", передають Патріоти України з посиланням на DonPress.

Він зазначив, що в список входять як бойовики, так і "суспільно-політичні діячі", які повинні бути фізично ліквідовані в рамках Мінського процесу в найближчі роки.

"Данный список включал несколько десятков имен, включая всех убитых на сегодня командиров ополчения „ДНР“ и „ЛНР“, а также Губарева, Пургина, Матюшина и Лягина. На тот момент мой источник не поверил в достоверность данного плана ликвидации ввиду его чудовищной масштабности и дикости. Ведь эрефянские каратели собирались провести уничтожение всей элиты „русской весны“ на Донбассе. Поверить в это было невозможно", — написав "Червонець".

"Предыдущей подобной массовой ликвидацией была ликвидация командиров террористов одной горной республики. Но то были террористы и преступники, они заслужили свою участь. Но поверить в то, что поступят таким образом с народными героями Донбасса, было невозможно", — запевняє він.

Однак, за його словами, події 2015-2017 рр. показали, що список був справжнім.

"Массовая ликвидация героев русского народа руками спецслужб одной соседней страны и по приказу сами знаете кого была осуществлена. Увидели в этом списке Губарева. Пургина, Матюшина и Лягина? Вот вам и ответ, кто после убийства „Гиви“ будет следующим. Пургин с Лягиным еще могут как-то остаться в живых. А вот Губареву и Матюшину не жить. Поэтому будет лучше, если они оттуда свалят в Россию", — написав він.

За словами "Червонця", в цілому, Губарєва та Матюшина можуть вбити і в Росії - як це зробили з ватажком «ЛНР» Валерієм Болотовим або бойовиком Євгеном Жиліним. Але все ж він вважає, що в Росії шансів залишитися в живих трохи більше, ніж в Донбасі.

"Так что нужно срочно бывшему народному губернатору „Донецкой области“ Павлу Губареву и бывшему командующему подразделением „Варяг“ Александра Матюшину сваливать оттуда. Пока не познакомились с этими „неуловимыми укро-ДРГ", — радить "Червонець".

Він зазначив, що з бойовиками в цілому покінчено, "осталось завалить еще несколько мелких командиров и активистов, вроде Губарева". "А после этого Донбасс можно будет возвращать обратно Украине. Ведь именно чтобы ускорить этот процесс, был убит комбат "Сомали", — запевняє він.


Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...