Кремлівська гра: Піонтковський розповів, скільки Путін заплатив Собчак за участь у виборах президента РФ (відео)

За словами політолога, гроші - а це два мільйони доларів - телеведуча отримала від адміністрації російського президента.

Ксенія Собчак і Володимир Путін. Ілюстрація:press.lv

Кандидат на пост президента Росії Ксенія Собчак бере участь у виборчій кампанії за солідний гонорар від глави Кремля Володимира Путіна. Про це в ефірі програми "Західний погляд" на ObozTV заявив російський публіцист, політичний діяч Андрій Піонтковський, зазначають Патріоти України.

"Я тут у Вашингтоні говорив з колегою з Москви, який тісно залучений в політичне життя Росії, і він підтвердив теорію, згідно з якою Собчак за гроші бере участь у виборах. Ціна питання - два мільйони доларів за участь в цій грі", - зазначив він.

За його словами, гроші телеведуча отримала від адміністрації президента Путіна.

"Це ініціатива адміністрації зняти якимось чином напругу і переконати російську публіку в прозорості виборів. Зараз вони зробили ставку на Собчак, яка сказала, що давайте я буду представляти ідеї Навального на цих виборах", - додав Піонтковський.

За його словами, нещодавня перепалка Собчак з лідером ЛДПР Володимиром Жириновським є чистої води постановкою.

"Вони обоє клоуни, але з різними функціями. Функція Собчак - представляти так звану ліберальну опозицію в Росії і продемонструвати Заходу, нібито вибори чесні і прозорі, і всі політичні фігури можуть брати в них участь", - вважає російський журналіст.

При цьому він підкреслив, що й інші кандидати використовуються Кремлем тільки для створення вигляду демократичності виборів.

"Жириновський також використовується на виборах протягом двадцяти років Кремлем, щоб представляти націоналістичну частину політичного спектру. У нас також є комуністи, є так звані ліберали на зразок Собчак", - підсумував Піонтковський.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Народні прикмети на 25 квітня: Що потрібно зробити для гарного самопочуття, а чого уникати у Марків день

четвер, 25 квітень 2024, 7:05

Народне свято 25 квітня відоме під назвами , Марк ключник, Василь-парильник. Православна церква України 25 квітня за новим стилем вшановувала пам'ять одного з дванадцяти апостолів євангеліста Марка. За старим стилем у свято сьогодні вшановують преподоб...

Военная помощь США сначала пойдет на закрепление позиций Сил обороны Украины и отражение наступления РОВ - Злий Одесит

четвер, 25 квітень 2024, 3:25

Сенат США во вторник 23 апреля (ночью 24 апреля по Киеву) поддержал законопроект о предоставлении помощи Украине на сумму около 61 млрд долларов. Подписание документа президентом США Джозефом Байденом – тоже не проблема, но как скоро настолько необходи...