Кремнієві пістолі та рушниці замість автоматів і гранатометів: "Давайте я попробую максимально сдержанно. Вы е*аные конченые упыри", - блогер про спецоперацію СБУ по захопленню "збройної майстерні терористів"

Спецслужби відрапортували, що виробника зброї затримано при спробі продажу бойового мушкета. В мережі пишуть, що мова йде про відомого історичного реконструктора.

Фото:Fаcebook

У Ніжині Чернігівської області затримано чоловіка, який намагався продати бойовий мушкет, а в його гаражі-майстерні знайдено заготовки для виготовлення гладкоствольної та нарізної зброї, а також два кілограми пороху. Про це йдеться в повідомленні прес-служби СБУ від 30 вересня, передають Патріоти України.

Вилучено п'ять рушниць, саморобний обріз, три пістолети "флобер", патрони і капсули для їх виробництва, стверджують в СБУ.

"Оперативники встановили, що зловмисник виготовляв на замовлення стрілецьку зброю. Клієнтів зброяр підшукував через форуми в інтернеті. Покупцями були представники кримінальних структур, в тому числі з нелегальних копалень бурштину в Житомирській та Рівненській областях", - сказано в релізі.

Також, за даними силовиків, раніше затриманий продав пістолет ТТ.

Журналіст Олександр Нойнєц написав в Facebook, що правоохоронці насправді відзвітували про викриття історичних реконструкторів.

"Давайте я попробую максимально сдержанно. Так вот. Вы е*аные конченые упыри ублюдочные, которых для того, чтобы одного сумасшедшего со стволом взять, надо полтора десятка, если он с оружием в руках и есть хотя бы минимальная теоретическая опасность, что он им воспользуется.

Поэтому чтобы взять нормального бандита, вам надо спецгруппа столичная и операция, потому что у вас в структуре если человек умеет читать и по тактической подготовке выше уровня "при стрельбе в дуло не смотреть", то его сразу же на повышение в Киев забирают.

А местными силами вам даже чтобы поковыряться в носу требуется предварительная подготовка и потери личного состава при таком процессе непредсказуемы.

Вы пидоры безмозглые взяли мастерскую реконструкторов семнахи. Они изготавливают фитильные ружья блять и дуэльные пистолеты с колесцовым замком. Это предметы даже менее опасные в быту, чем страйкбольные автоматы, потому что их заряжать заебешься, чтоб хоть один выстрел сделать, и дальность прицельной стрельбы у них не превышает длину ствола. ЭТО РЕКОНСТРУКТОРЫ.

Там на фоточках заготовка под саблю, например. Это подозрительно. Не кажется ли вам, что пора расследовать, не разрабатывался ли в этой мастерской план покушения на султана Сулеймана Великолепного с целью нарушить наши дружеские отношения с Турцией?

В общем. С такой жизнью я так понимаю, что скоро гении из охранки откроют охоту за страйкбольными клубами, клубами исторического фехтования и сборными по ЧтоГдеКогде. Потому что мы не отстреливаемся.

АПД: Оказалось, это не просто мастерская. СБУ взяло нашего Рагнара. Рагнар - чувак, который первым придумал лого движения 11%." - обурився Нойнєц.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Ігнорують усі бойові посібники: Росія змогла би захопити Україну, якби слідувала власній доктрині, - експерт

неділя, 5 травень 2024, 20:00

Росія досі не змогла загарбати усю Україну, попри значну перевагу в чисельності людей та озброєнь. Одна з причин цього полягає в тому, що російська армія ігнорує власну доктрину та офіційні посібники щодо тактики ведення боїв. Про це виданню Business I...

"Досить сприймати цю ситуацію емоційно": Генерал спрогнозував, на скільки ЗСУ вистачить допомоги від США

неділя, 5 травень 2024, 18:40

Допомоги від Сполучених Штатів Америки вистачить лише для того, щоб стабілізувати ситуацію на фронті. Цих засобів недостатньо, щоб ЗСУ опинилися на піку своїх можливостей. Про це заявив ексзаступник начальника Генерального штабу ЗСУ, генерал-лейтенант ...