"Крыса чувствует, что ее загнали в угол, но отказывается понимать, что в угол она загнала себя сама", - російський журналіст

Перспективи в Росії дуже погані - нагнітається страх і ненависть до Заходу.

В.Путін. Фото: РИА Новости.

Прочитав безліч розумних і дотепних міркувань з приводу путінського демаршу і не хотів вплітати своє лико в рядок - головне сказано до мене. Але не витримав, пише на своїй сторінці в Фейсбуці російський журналіст Mikhail Krutikhin, передають Патріоти України і цитують пост далі:

"1. Санкции работают - и не только они, но и режим международной изоляции агрессора. От денег до психологической обстановки.

2. Крыса чувствует, что ее загнали в угол, но тупо отказывается понимать, что в угол она сама себя загнала своими действиями.

3. Больше года я слышу от некогда влиятельных экспертов по внешней политике одно: их аналитические записки, доклады, рекомендации никто не читает и не воспринимает. "После Крыма как отрезало". Ничьи мнения для принимающих решения ничего не стоят.

4. Демарш отчаянный и хамский, но глуп он лишь с точки зрения разумных существ. Адресован демарш не американцам, а безмозглой толпе внутри России. Нагнетается страх и ненависть к внешнему врагу. Во всех бедах будут винить не свое поведение на мировой арене, а происки Запада. И стадо поверит.

5. Перспективы очень плохие. Очень.

6. Позаботьтесь о безопасности близких.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

П’ять квартир у Києві, Tesla і Mersedes: Нардепа-"слугу" підозрюють у незаконному збагаченні на 11 млн грн, - джерело

четвер, 2 травень 2024, 14:01

Чинному народному депутату України повідомили про підозру у незаконному збагаченні на 11 млн грн. Йому загрожує до десяти років позбавлення волі. Про це повідомляє пресцентр Національного антикорупційного бюро у четвер, 2 травня, передають Патріоти Укр...

Поранено десятки окупантів: Нові подробиці щодо збитків РФ внаслідок удару ракетами ATACMS по Криму, - соцмережі

четвер, 2 травень 2024, 13:43

У четвер, 2 травня, проєкт ВЧК-ОГПУ з посиланням на дані ЗС РФ, розкрив збитки Росії після удару ЗСУ балістичними ракетами ATACMS по Криму 30 квітня. Про це йдеться у дописі ВЧК-ОГПУ у Telegram, передають Патріоти України. Зазначається, що загалом, за ...