К#рва, Вова, що ж тобі так не щастить? - Денис П'ятигорець

Кремль отримав під дих - безвіз для України та ракетний удар від Трампа, і все це протягом 24 годин.

В.Путін. Фото: Форум ТВС.

Замість вранішніх новин або Вова, Хелоу! Вибачаюсь, але сьогодні новин не буде. Не через те, що я святкував Безвіз і тому тимчасово втратив працездатність, а через відрядження. Проте одна новина варта того, щоб її запостити. Але трохи істроії для початку. Так пише на своїй сторінці в Фейсбук Денис П'ятигорець, повідомляють Патріоти України, і цитують далі:

З чого все почалося.
Володимир Х@йло не знав як знову увійти в коаліцію світових лідерів і при цьому не випускати зі свого металокерамічного дзьоба Україну, поки не вигадав ідею з «світовою антитерористичною коаліцією». Для цього Вольдемар нашпигував ІДІЛ в Сирії кадирівцями з бородами та іншим непотребом. Наробиш шуму в Сирії та Іраку, а потім на «блатной козє» заїхав в Сирію боротися з ІДІЛ та іншими «терористами» і запропонував США та коаліції об’єднати зусилля. Обама та коаліціанти тоді відмовилися – і Європою одразу прокотилася серія терактів від ІДІЛ. І кожного разу серед арештованих за причетність в терактах були вихідці з Чечні та радянської Середньої Азії.

Вольдемар почав давити ще більше. Почав нищити Алепо. Обама був стурбований. Побіг в ООН. В ООН сказали, що нічого зробити не можуть, бо в Росії ВЕТО. Обама заявив, що Вова – Х@йло і на тому все.

Потім зявився кандидат в Президенти США Дональд Трамп, який заявляв, що «нахєр нам та Сирія»? Хай там цілуються з руснею через хіджаб і живуть своїм життям. Вольдемару це (і не тільки це) дуже сподобалося і після обрання Трампа радості РФ не було прєдєла. Тим більше, що після обрання Трампа в США вже перестали наполягати на тому, що Асад має піти у відставку та переєхать в Ростов. Або в Нальчік.

А потім була газова атака в Сирії. Несподівано Трамп заявив, що «ставлення до Сирії та Асада змінилася дуже сильно" і що "Це перетнуло багато ліній» для нього. Американці пішли в Радбез ООН. Там якесь масне чмо па-рускі почав розказувати, що ніякої атаки не було, що це все постановка. І що Росія в будь-якому випадку накладе ВЕТО.

Уявляєте, сказати таке Трампу? Про ВЕТО? Тобто Трампу, який ненавидить ООН та вважає його непотрібним імпотентним органом? Адміністрація Трампа на ці погрози РФ заявила, що в такому разі США самі без дозволу ООН розбомблять асадитів к хєрам, бо… бо вони просто можуть це зробити і ніхто їх не зупинить. Росія посміялася, згадавши «стурбованість» Обами та резолюцію ООН заблокувала.

І вже через кілька годин…

Збройні сили США випустили 50 крилатих ракет "Томагавк" по сирійських урядових цілях у відповідь на хімічну атаку в провінції Ідліб, жертвою якої стали десятки людей.

Виступаючи перед журналістами, Трамп повідомив, що віддавав наказ нанести "цільовий військовий удар" по аеродрому, з якого була застосована хімічна зброя. Він назвав цей удар життєво важливим для інтересів національної безпеки США.

Курва, Вова, що ж тобі так не щастить? Безвіз для України та ракетний удар від Трампа і все це протягом 24 годин:) Доброго ранку, Хунта!

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Бандерівський більярд: Удар по Джанкою показав, що ЗСУ перейшли до витонченої стратегії ракетних ударів

субота, 20 квітень 2024, 2:35

Проект "Схеми" видання "Радіо Свобода" оприлюднив супутникові знімки аеродрому в тимчасово окупованому Джанкої, перші після "бавовни" в ніч на 17 квітня 2024 року. Як випливає із цих знімків, станом на 19 квітня 2024 року російські окупанти прибрали з ...

Падіння "Техаса": Російські окупанти викрали та зґвалтували свого ж пропагандиста. Після того як розгорівся скандал - ліквідували

субота, 20 квітень 2024, 1:45

Російські окупанти викрали і зґвалтували прокремлівського пропагандиста зі США Рассела Бентлі на прізвисько Техас. Про це у своєму Telegram-каналі переповів український журналіст Юрій Бутусов, посилаючись на звернення дружини американця Людмили. За її ...