Крим стане троянським конем для Росії, - Богуцька

Мешканці Москви та Санкт-Петербурга можуть не дуже відчувати зміни у своєму житті, однак це не означає, що економічна криза у Росії припинила рости та пішла на спад.

Ліза Богуцька. Фото: Крим.Реалії.

Санкції Заходу будуть посилюватися, поки не настане крах російської економіки, і ось тоді Кремль почне розкидатися територіями, тому що утримання федеральних земель стане занадто дорогим для центральної влади. Про це в прямому ефірі Обозревателя заявила кримський блогер Ліза Богуцька, передають Патріоти України.

"Все больше людей понимает, что экономический кризис в России нарастает. Европа будет давить, санкции – ужесточаться. И Крым будет оставаться в России до тех пор, пока её полностью не развалят. Ведь у Крыма есть миссия – сдвинуть огромный, мощный пласт постсоветской власти в наших странах. Пласт, который держится на бряцании оружием, на политике шантажа, на коррупции и других негативных явлениях, которые пока процветают и во власти в России, и во власти Украины", - сказала Богуцька.

Блогер зазначила, що багато росіян не бачать руйнівних процесів, що відбуваються в країні. "Не видят этого, в основном, жители Москвы и Санкт-Петербурга, то есть тех областей, которые всегда снабжались за счет остальной России. Об остальной России сложно сказать, понимают ли они, ведь они никогда не видели хорошей жизни, поэтому сложно сказать – ощущают ли они на себе трудности или нет, ведь они всю жизнь в этих трудностях жили", - резюмувала експерт.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Атакмс розніс базу росіян. В РФ горять нафтобази. / Снєгирьов

понеділок, 13 травень 2024, 4:15

Україна вчергове провела успішну атаку безпілотниками по критичній інфраструктурі Росії. Також Сили оборони України на несли удар ракетами Атакмс по пункту постійної дислокації особового складу армії РФ в тимчасово окупованому Маріуполі. А росія намага...

Ціна зарозумілості влади

понеділок, 13 травень 2024, 0:55

Наступ росіян у Харківській області знову, як у краплі води викрив ці проблеми. І ціну їх – у життях українців. Скільки вже сказано і написано: . - про необхідність фортифікації і мінування; . - про пріоритет забезпечення військових усім необхідним –...