Криворука журналістка ледь не розтрощила голову сенатору, впустивши свій ноутбук

«Щасливчиком» виявився сенатор Тім Скотт.

Тім СкоттПро це передають Патріоти України з посиланням на "Хілл". Інцидент стався під час дебатів з питання про скасування реформи охорони здоров'я Obamacare.

Ноутбук впав на сенатора з ложі преси. Скотт, який сидів поруч із сенатором Беном Сассо, від несподіванки підскочив, але серйозно не постраждав.

Співробітник видання Independent Journal Review Хейлі Берд вибачилась за цей інцидент.

"Я випадково впустила ноутбук: день був важким. Сенатори Тім Скотт і Бен Сасс, прошу у вас пробачення. Це не було нападом", - написала вона в своєму Twitter-акаунті.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Оце уявлення Кулеби еталонної українки? У соцмережах захейтили створений МЗС цифровий аватар Вікторію за типово негроїдні риси

четвер, 2 травень 2024, 0:55

Модель, що слугувала прототипом аватара обурена расистськими, як на її думку, випадами. Критики ж творіння МЗС обурені, що державне відомство геть відкинуло красу притаманну співвітчизницям, згідно загальноприйнятій самоідентифікації. Соцмережами прон...