Хіти тижня. "Их нравы", або "Все ж по-пацански": Улюблений співак Путіна вдарив телеведучу під час інтерв'ю

Скандальному співаку не сподобалися питання, які поставила йому журналістка.

Григорій Лєпс не соромиться піднімати руку на жінок. Фото:afisha.tut.by

Російський артист Григорій Лєпс, якого називають улюбленим співаком президента РФ Володимира Путіна, під час інтерв'ю вдарив журналістку і телеведучу Аллу Міхєєву. Про це повідомляють Патріоти України.

Скандальний інцидент стався на фестивалі "Жара", який днями відбувся в Баку. За даними видання, Лепс не витримав провокаційних питань і вдарив провідну мікрофоном.

Відзначається, що журналістка підняла тему особистого життя співака і спробувала з'ясувати, яку суму артистові довелося викласти, щоб його дочка змогла вступити до престижного вишу. Відповідне відео було опубліковано на YouTube, проте практично відразу було видалено. Залишився лише скріншот ролика.

Журналісти зв'язалися з автором відео, однак той заявив, що ні за яких обставин не надасть запис.

Як відомо, Григорій Лєпс не вперше підняв руку на дівчину. За словами російського співака Олексія Лебединського, подібний випадок стався в 2000 році.

"Ось я особисто бачив, як 2000 року Гриша Лєпс на насолоду оточуючих нас сильних світу цього вдарив дівчину. Ось я це бачив. Це був абсолютно низький, огидний, жлобський вчинок", - розповідав раніше Професор Лебединський.

Раніше прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков заявляв, що Григорій Лєпс є улюбленим співаком Володимира Путіна і "улюбленим співаком в усій країні" (Росії).

Джерело: Super.ru

Коли буде Великдень у 2024 році і не можна робити у свято

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:55

Великдень для українців завжди був одним із найголовніших релігійних свят у році. Це перехідне свято, тобто його дата щороку змінюється, передають Патріоти України Коли Великдень 2024 року в Україні та чи зміниться його святкування через перехід на нов...

В Україні банки без пояснення причин блокують рахунки: Що треба знати всім

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:48

Українці масово скаржаться на блокування своїх рахунків без пояснення причин. Банки мають право розірвати договір і поставити клієнта перед фактом, повідомивши листом на електронну пошту, передають Патріоти України. Адвокати та деякі суди вважають, що ...