"Кто ты такой?" - почув нардеп, що намагався зробити зауваження столичним поліцейським

Авто патрульна поліція припаркувала просто на тротуарі, закривши прохід пішоходам.

Фото: Facebook

Народний депутат Ігор Насалик поділився історією про те, як паркуються столичні поліцейські. Про це він написав у своєму Facebook, інформують Патріоти України.

"Сьогодні йшов на засідання комітету, де мав змогу спостерігати картину, яка на світлині. Чемно підійшов до екіпажу, і запитав, чи не вважають вони таке розташування на тротуарі екіпажу, як таке, що створює незручності пішоходам, мамам з дитячими візками і взагалі компроментує нову поліцію.

Хлопці попросили "Представиться", на що я відповів - "свідомий українець", і отримав моментально відповідь - Кто Ты такой?......", - написав депутат.

"Звичайно можна було підняти "скандаль", подзвонити Еко Згуладзе, але думка про останні подіі в Франківську зупинила. А що як доблесні поліцейські, першу частину виріжуть, а "скандаль" розмістять на ЮТУБі, і буде не Дана в лабутенах, а депутат ІГОРКО?))) .... з тим і пішов, але доблесний екіпаж і його бойовий кінь таки зазнимкував.

P.S. Поруч не було ні зупиненої автівки, ні ДТП", - додав Насалик.

Сьогодні йшов на засідання комітету , де мав змогу спостерігати картину , яка на світлині. Чемно підійшов до екіпажу, і ...
Опубліковано Ігором Насаликом 10 лютого 2016 р.
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

"Демілітаризувала" власна ППО: Біля Севастополя впав російський військовий літак (фото, відео)

четвер, 28 березень 2024, 23:23

Біля окупованого Севастополя впав російський літак, за даними окупантів, це міг бути Су-35. Про це повідомили місцеві пабліки, які зафіксували падіння палаючого літака і пілота, який катапультувався, передають Патріоти України. "Російське ППО як крок д...

Хто слова зодягне у музичні шати

четвер, 28 березень 2024, 23:01

Шукаю композитора. Я, зізнаюся, друзі, не поет, тим паче, не поет-пісняр. Але одного ранку проснувся з віршем у серці. Де й взялося це прекрасне диво — не знаю. Тільки встиг ввімкнути комп’ютер — вилилося хвилюючим текстом на екран. Перечитав, почистив...