Куряни зневажають Путіна, всі рейтинги дуті: обласний депутат РФ зробила заяву, котра потрясла Росію (відео)

Смілива жінка-депутат дорікнула президенту РФ, що країна давно вже живе поза законами.

Ольга Лі. Фото: соцмережі.

Депутат Курської обласної думи, журналіст Ольга Лі опублікувала відеозвернення до президента Росії Путіна, в якому звинуватила його в підтримці прокурорського свавілля на території області, доведенні країни до фінансового і правового краху, а також заявила, що його рейтинг в регіоні не перевищує 25%. Відповідне відео опубліковано в YouTube, передають Патріоти України.

"Сотни людей, не пряча своих имен, требуют отставки прокурора Курской области Филимонова. Тысячи из-за страха преследования об этом просят анонимно. Десятки заявляют о привлечении его к уголовной ответственности. А вы и ваш генеральный прокурор игнорируете это", - заявила Ольга Лі.

"В киносериале "Ликвидация" немецкий диверсант-академик сказал представителю власти: "Вы думаете, я немцев люблю? Нет, я просто вас ненавижу". За вашим бездействием, господин президент, последует противодействие. Сегодня даже те, кто под влиянием пропаганды не любят Запад, еще больше ненавидят поддерживаемый вами произвол прокуроров", - підкреслила 29-річна журналістка та політик.

За її словами, проведена президентом зовнішня і внутрішня політика призвели до краху фінансової системи Росії і знищила її як правову державу. "Курск давно живет по понятиям, а не по законам... Являясь гарантом свобод и прав граждан России, вы ничего им не гарантируете. Для справки: рейтинг президента России по результатам объективного опроса, даже с учетом запуганных бюджетников, на территории Курской области не превышает 25%", - резюмувала російський депутат.

Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Україна отримає від США найновіші дрони, оснащені вогнепальною зброєю (фото)

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:43

Американська компанія Feloni Aero відправить в Україну новітні дрони з 5,56-мм гарматами та ракетами Spike. Про це йдеться у пресрелізі, передають Патріоти України. У компанії кажуть, що після того, як уряд США схвалив новий законопроєкт щодо передачі ...

Удар по Кримському мосту в день інавгурації Путіна міг би мати серйозний ефект, - військовий експерт

п’ятниця, 3 травень 2024, 21:16

Ветеран російсько-української війни майор запасу НГУ Олексій Гетьман вважає, що удар по Кримському мосту в день інавгурації російського диктатора Володимира Путіна міг би мати значний політичний та військовий вплив, передають Патріоти України. "Залишил...