Кияни планують розправу над мешканцем, який позбавив води кілька тисяч сусідів (фото)

Внаслідок аварії, яка позбавила водопостачання 3 тисячі осель, жителі Голосіївського району Києва готові вчинити самосуд над винуватцем.

Аварія на водопроводі в Голосіївському районі. Фото informator.news

В одному з приватних будинків живе людина, яка позбавила центрального водопостачання майже 3 тисячі осель. Журналіст, який став свідком цих подій повідомив, що така ситуація не є одиничною і подібні проблеми у Києві зустрічаються доволі часто, інформують Патріоти України з посиланням на ІНФОРМАТОРа.

Власник цієї нерухомості збудував цегляний паркан прямо над місцем проведення магістральної труби, на якій вчора сталася аварія. “За адресою Квітки-Основ’яненка, 31 при будівництві допустили помилку: паркан був винесений занадто близько до вулиці і розташували його прямо над магістральним прогіном водогону.

Тепер тут трапилася аварія, а отже для того, щоб її ліквідувати, потрібно зносити цегляний паркан. Звісно, що господар не дає на це згоди. Постраждав увесь район: люди другий день без водопостачання.

Очевидно, що відповідні служби давали дозвіл на будівництво. У Києві існує така практика узаконення будівництва: спочатку будують, а вже потім узаконюють. Це сталося через те, що зведення приватних будинків і багатоквартирних проходить по одній процедурі (принаймні, так було раніше).

Дозвіл на будівництво треба було отримати від Київської міської ради, але люди ігнорували цю вимогу, займалися “самобудом”, після чого подавали в суд, щоб це все узаконити. Як результат, щодня зустрічаємося з такими проблемами”, – зазначив Віктор Уколов.

Журналіст також повідомив, що на місце інцинденту прибула поліція, працював водоканал, були представники районної адміністрації, але ситуація все одно залишається напруженою: увечері мешканці готуються вчинити перший київський самосуд.

Опублікував: Олена Сім
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Про вороже угрупування військ "Север"... - Костянтин Машовець

п’ятниця, 19 квітень 2024, 9:14

На рахунок " гіпотетичного прориву противника у Харків" . Сьогодні, поговоремо про РОЗПОДІЛ тих сил й засобів УВ "Север", які - або вже є у розпорядженні його командування, або надійдуть туди протягом найближчого часу... Як відомо, війська (сили) цьог...

Російські спецпризначенці самі забезпечили зброєю вбивць своїх співгромадян: Нападники на "Крокус Сіті Хол" стріляли по публіці із новітніх автоматів, - ЗМІ

п’ятниця, 19 квітень 2024, 8:15

Нападники на підмосковний "Крокус Сіті Холл" стріляли по людях із нових штатних автоматів Збройних сил РФ. Про це йдеться у матеріалі видання "Важные истории". "Автомат АК-74, з якого нападники розстрілювали людей у «Крокусі» під Москвою, експортувався...