Лавров заявив, що США не наважаться розбомбити Північну Корею

​Оцінюючи протистояння США та КНДР, міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров заявив, що Сполучені Штати свого часу вторглися до Іраку, тому що були впевнені у відсутності там зброї масового ураження.

США не вдарять по Північній Кореї, тому що переконані в наявності у неї ядерної зброї, таку думку висловив міністр закордонних справ РФ Сергій Лавров в інтерв'ю телеканалу НТВ, передають Патріоти України.

"Американці не завдадуть удару, тому що вони не підозрюють, а знають точно, що в них є ядерні бомби", – стверджує Лавров.

За його словами, у США є досвід вторгнення до Іраку, по якому американці вдарили, бо були абсолютно впевнені у відсутності там зброї масового ураження.

Лавров висловив надію, що його логіку врахує офіційний Вашингтон, тому що ситуація може зайти "в дуже непередбачуване піке", унаслідок чого можуть постраждати сотні тисяч мирних громадян.

Опублікував: Олекса Хвацький
Інформація, котра опублікована на цій сторінці не має стосунку до редакції порталу patrioty.org.ua, всі права та відповідальність стосуються фізичних та юридичних осіб, котрі її оприлюднили.

Росія не спромоглася скористатись "вікном можливостей" для прориву: Перший транш допомоги США з 61-мільярдного пакету вже вплинув на ситуацію на фронті, - Дикий

неділя, 28 квітень 2024, 2:35

Перші партії поставок з мільярдного траншу 61-мільярдного пакету допомоги США юридично дооформленої у вівторок, 23 квітня, згідно обіцянок американців, вже перетинають кордон України. Хоча допомога фвзично ще не надійшла, Україна змогла збільшити норми...

У окупантів знов вибухова нічка. - "Еб*ть нас еб*шат": Повідомляють про чергові удари ATACMS по військовим об'єктам в Джанкої, Брянськ атакують БПЛА (відео)

неділя, 28 квітень 2024, 1:45

У ніч проти неділі, 28 квітня, у Джанкої та у Джанкойському районі окупованого Криму пролунав потужний вибух. Про це повідомляє Telegram-канал Кримський вітер, а також Мапа повітряних тривог. . "У Джанкої та Джанкойському районі чули потужний вибух", ...